Στην Αθήνα στις 14-15 Μαρτίου ο πρόεδρος της Αρμενίας
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί τη Δευτέρα και την Τρίτη (14-15 Μαρτίου) ο πρόεδρος της Αρμενίας Σερζ Σαρκσιάν, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί τη Δευτέρα και την Τρίτη (14-15 Μαρτίου) ο πρόεδρος της Αρμενίας Σερζ Σαρκσιάν, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος της Αρμενίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, συνάντηση των δύο ηγετών και παράθεση επίσημου γεύματος.
Το βράδυ, οι κ. Σ.Σαρκσιάν και Πρ.Παυλόπουλος θα εγκαινιάσουν στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο την έκθεση «Αρμενία. Το πνεύμα του Αραράτ από την Εποχή του Χαλκού μέχρι τον 20ό αιώνα».
Την Τρίτη, στις 09:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, θα πραγματοποιηθεί κατ’ ιδίαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και του αρμένιου προέδρου, καθώς και διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών. Θα ακολουθήσουν η υπογραφή διμερών συμφωνιών και δηλώσεις.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59