
Το φορολογικό στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές
Το θέμα των αλλαγών στη φορολογία εισοδήματος για τα φυσικά πρόσωπα αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της νέας συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους επικεφαλής του κουαρτέτου σήμερα, Πέμπτη.
Το θέμα των αλλαγών στη φορολογία εισοδήματος για τα φυσικά πρόσωπα αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της νέας συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους επικεφαλής του κουαρτέτου σήμερα, Πέμπτη, στις 17:30.
Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα βρεθούν οι προτάσεις της κυβέρνησης για τη νέα κλίμακα φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, οι αλλαγές στη φορολογία των αγροτών και των φορολογουμένων που έχουν εισοδήματα από ενοίκια, οι εκπτώσεις φόρου και οι φοροαπαλλαγές, το νέο καθεστώς για τον υπολογισμό της εισφοράς αλληλεγγύης και η ρύθμιση για την οικειοθελή αποκάλυψη των κρυφών εισοδημάτων.
Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για σήμερα προγραμματίζεται και άλλη συνάντηση με θέμα την αναπτυξιακή στρατηγική του αγροτικού τομέα.
Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, η νέα συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γ.Κατρούγκαλου με το κουαρτέτο αναμένεται το πρωί του Σαββάτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεάλ Μαδρίτης σε…. βασιλική κρίση! Άγριοι τσακωμοί, «Εμπαπέ OUT» και μια ανυπόφορη άτιτλη διετία
- Μασκ: Ξανά κλήτευση από την γαλλική εισαγγελεία για το Χ
- Αθηνά Οικονομάκου: Η αναγγελία του γάμου της – Πού θα τελεστεί το μυστήριο
- Παίκτης της Μπόρνμουθ τέθηκε εκτός ομάδας καθώς φέρεται να συνομιλούσε ερωτικά με ανήλικη
- Κρήτη: Μέσα σε 12 δευτερόλεπτα εκτέλεσε τον 20χρονο με έξι σφαίρες στον κορμό – Τι έδειξε ιατροδικαστική εξέταση
- Βίντεο σοκ από το Ηράκλειο: Άνδρας πιάνει κεφαλοκλείδωμα την πρώην σύντροφό του και τη σέρνει στο πάτωμα

