
Η αποθέωση και η συγκίνηση του Φραντσέσκο Τότι
Ο Φραντσέσκο Τότι αποθεώθηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου όταν μπήκε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό του επαναληπτικού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα για τους «16» του Champions League.
Ο Φραντσέσκο Τότι αποθεώθηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου όταν μπήκε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό του επαναληπτικού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα για τους «16» του Champions League.
Ο 39χρονος capitano των Ρωμαίων δήλωσε συγκινημένος από το χειροκρότημα που έλαβε. «Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση σήμερα. Φεύγω με υπέροχες αναμνήσεις. Η υποδοχή αυτή σημαίνει πως έχω προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο. Το χειροκρότημα μέσα σε ένα το εντυπωσιακό στάδιο με χαροποιεί ιδιαίτερα», ήταν τα λόγια του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Data centers: Η αγορά ακινήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Τέμπη: Βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία βρέθηκε στο σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Τραμπ vs πρίγκιπα Χάρι – «Πώς τα πάει; Πώς είναι η σύζυγός του;»
- Fed: Το υπουργείο Δικαιοσύνης κλείνει την έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…


