Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον Ιούνιο στην Ελλάδα η δίλιτρη Porsche Macan

Τον Ιούνιο στην Ελλάδα η δίλιτρη Porsche Macan

Nέα εισαγωγική έκδοση στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές αποκτά το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό SUV της Porsche.


Mε έναν τετρακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λίτρων εμπλουτίζει την γκάμα της η Porsche Macan.

Αν και σε επιλεγμένες αγορές το γερμανικό SUV προσφέρεται ήδη με το τετρακύλινδρο σύνολο των 2,0 λίτρων, εντός των γερμανικών συνόρων η συγκεκριμένη επιλογή δεν ήταν μέχρι σήμερα διαθέσιμη.

Ο εν λόγω κινητήρας παράγει με τη βοήθεια ενός υπερσυμπιεστή καυσαερίων 252 ίππους και 370 Nm ροπής, επιτρέποντας στη Macan να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, με το προαιρετικά διαθέσιμο Chrono Package, η παραπάνω τιμή μειώνεται στα 6,5 δευτερόλεπτα.

Σε κάθε περίπτωση, τον δίλιτρο κινητήρα βενζίνης συνοδεύει το επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη -γνωστό και ως PDK- καθώς και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης. Αντιθέτως στον προαιρετικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου ανήκει η αερανάρτηση.

Παρά το βάρος των 1.770 κιλών, τους 252 ίππους και τις εκρηκτικές επιδόσεις, σύμφωνα με την Porsche η δίλιτρη και πιο προσιτή Macan θα καταναλώνει σε μικτές συνθήκες κίνησης 7,2 ως 7,4 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα.

Στη γερμανική αγορά η διάθεση της Macan με τον κινητήρα των 2,0 λίτρων θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, με την τιμή της βασικής έκδοσης να ανέρχεται στα 59.669 ευρώ.

Την ίδια περίοδο αναμένεται να διατεθεί και στη χώρα μας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστή η τιμή της εν λόγω έκδοσης.

auto.in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024