Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ανέτ Κονταβέιτ και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του τουρνουά Ιντιαν Γουέλς, της διοργάνωσης στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την 20χρονη Εσθονή, η οποία βρίσκεται στο Νο 73 της παγκόσμιας κατάταξης, με 6-4 και 6-3. Η Σάκκαρη θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά, για πρώτη φορά στην καριέρα της.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε μια επική ανατροπή επί του Αιγάλεω, νίκησε 2-1 και κατέλαβε την 4η θέση της βαθμολογίας στον νότιο όμιλο της Super League 2, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα πλέι-οφ.