Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραιτήσεις στη Σάντερλαντ για σεξουαλικό σκάνδαλο ποδοσφαιριστή της

Παραιτήσεις στη Σάντερλαντ για σεξουαλικό σκάνδαλο ποδοσφαιριστή της

Την παραίτησή της από τη θέση της γενικής διευθύντριας της Σάντερλαντ, γνωστοποίησε η Μάργκαρετ Μπάιρν, έπειτα από την οριστική καταδίκη του άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ανταμ Τζόνσον για σεξουαλική αποπλάνηση 15χρονης. Βρετανικό δικαστήριο, άφησε προσωρινά ελεύθερο τον 27χρονο πρώην διεθνή άσο, μέχρι την ανακοίνωση της ποινής (από 4 έως 10 χρόνια) σε 15 ημέρες, του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 1,8 εκατομμυρίων λιρών και περιοριστικοί όροι όπως υποχρεωτική παραμονή στο σπίτι του από τις 7 το βράδυ έως τις 7 το πρωί.

Την παραίτησή της από τη θέση της γενικής διευθύντριας της Σάντερλαντ, γνωστοποίησε η Μάργκαρετ Μπάιρν, έπειτα από την οριστική καταδίκη του άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ανταμ Τζόνσον για σεξουαλική αποπλάνηση 15χρονης.

Βρετανικό δικαστήριο, άφησε προσωρινά ελεύθερο τον 27χρονο πρώην διεθνή άσο, μέχρι την ανακοίνωση της ποινής (από 4 έως 10 χρόνια) σε 15 ημέρες, του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 1,8 εκατομμυρίων λιρών και περιοριστικοί όροι όπως υποχρεωτική παραμονή στο σπίτι του από τις 7 το βράδυ έως τις 7 το πρωί.

Μάλιστα, ο δικαστής, Τζόναθαν Ρόουζ, τόνισε μεταξύ άλλων στον ένοχο: «Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως όταν επιστρέψεις εδώ, στα τέλη Μαρτίου, θα σου επιβληθεί ποινή φυλάκισης. Έχεις μερικές ημέρες να αποχαιρετήσεις την κόρη σου. Η ποινή φυλάκισης σημαίνει ότι δεν θα τη βλέπεις για κάποιο διάστημα».

Αναφορικά με την παραίτηση της Μάργκαρετ Μπάιρν, θυμίζουμε πως έχει βρεθεί στο στόχαστρο των φιλάθλων του συλλόγου και άλλες φορές στο παρελθόν, καθώς είχε προσφέρει συμπαράσταση στον τότε προπονητή της ομάδας, Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος κατηγορήθηκε για τις πολιτικές πεποιθήσεις του, πραγματοποιώντας χειρονομίες φασιστικής φύσης.

Το Δ.Σ. της Σάντερλαντ, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως αποδέχτηκε την παραίτηση της κυρίας Μπάιρν, λόγω του ρόλου που κατείχε στον σύλλογο όταν συνέβη το περιστατικό.

Η ίδια η παραιτηθείσα τόνισε σε δήλωσή της: «Αναγνωρίζω πως ως Διευθύνων Σύμβουλος, η απόφασή μου να επιστρέψω στον Ανταμ Τζόνσον να συνεχίσει να εκπροσωπεί τη Σάντερλαντ, ενώ είχε παραδεχτεί πως είχε φιλήσει ένα 15άχρονο κορίτσι, ήταν ένα σοβαρό λάθος μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024