Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Rolls-Royce Wraith 2017: Θέμα τάξης

Rolls-Royce Wraith 2017: Θέμα τάξης

Το «σκωτσέζικο πνεύμα» της Rolls-Royce ετοιμάζεται να εντάξει στο βιογραφικό της τις αλλαγές που εισήγαγε η ανοιχτή Dawn το περασμένο φθινόπωρο… συν κάποιες ακόμα, όπως επιβάλλει το πολυτελές της είδος.

Η βρετανική φίρμα παρουσίασε το περασμένο φθινόπωρο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, την ανοιχτή εκδοχή της Wraith, την Dawn η οποία και όπως επιβάλλει το είδος της εισήγαγε ορισμένους νεολογισμούς, σχεδιαστικούς και τεχνολογικούς, τους οποίους και η Rolls-Royce ετοιμάζεται να εφαρμόσει στην -προγενέστερη- Wraith, διατηρώντας την τάξη.

Αν και προς το παρόν η ανανεωμένη Wraith κρύβει κάτω από καμουφλάζ την όψη της, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των φωτιστικών σωμάτων της Dawn καθώς και οι άλλες λεπτομέρειες που συναντάμε στην ανοιχτή τετραθέσια Rolls-Royce.

Βελτιώσεις αναμένονται και στο εσωτερικό του βρετανικού τετραθέσιου coupe με κυρίαρχη την «μεταφορά» της οθόνης των 10,25 ιντσών που εγκαινίασε το Σεπτέμβριο η Dawn, σε συνδυασμό και με κάποιες αλλαγές που θα εστιάσουν σε ακόμα περισσότερη πολυτέλεια.

Αντιθέτως και σύμφωνα με τις συνήθειες της βρετανικής φίρμα αναμένεται να παραμείνει ο θηριώδης V12 των 6,6 λίτρων ισχύος 632 ίππων και 500 Nm ροπής o οποίος «αρκεί» για να επιταχύνει το επιβλητικό coupe των 2,44 τόνων, από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024