Έκρηξη νότια της Βαγδάτης με τουλάχιστον 60 θύματα
Βυτιοφόρο ανατινάχθηκε σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας στην επαρχία Χίλα, στα νότια της Βαγδάτης, με συνέπεια τον τραυματισμό τουλάχιστον 60 ανθρώπων δηλώνει αξιωματούχος των αρχών ασφαλείας. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί πόσοι είναι οι νεκροί.
Βυτιοφόρο ανατινάχθηκε σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας στην επαρχία Χίλα, στα νότια της Βαγδάτης, με συνέπεια το θάνατο ή τον τραυματισμό τουλάχιστον 60 ανθρώπων δηλώνει αξιωματούχος των αρχών ασφαλείας.
Περισσότεροι από 60 άνθρωποι φέρονται να μεταφέρθηκαν από το σημείο της έκρηξης στα γειτονικά νοσοκομεία, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πόσοι έχουν σκοτωθεί.
“Πρόκειται για την πιο σοβαρή βομβιστική ενέργεια που έχει συμβεί μέχρι σήμερα στη Χίλα,” αναφέρουν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.