Σε Σχιστό και Ελληνικό οι μετανάστες από την πλατεία Βικτωρίας
Στα κέντρα φιλοξενίας στο Ελληνικό και το Σχιστό οδηγήθηκαν οι εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονταν, υπό άθλιες συνθήκες, για ημέρες στην πλατεία Βικτωρίας. Η απομάκρυνση από την αστυνομία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σε κέντρα φιλοξενίας στο Ελληνικό και το Σχιστό οδηγήθηκαν οι εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονταν, υπό άθλιες συνθήκες, για ημέρες στην πλατεία Βικτωρίας.
Η μεταφορά τους ξεκίνησε το Σάββατο το βράδυ μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε συνεργασία με διερμηνείς που εξηγούσαν στις οικογένειες των μεταναστών, κυρίως Αφγανών, ότι θα μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας και όχι κράτησης.
Παρά την αρχική δυσπιστία των μεταναστών η επιχείρηση μεταφοράς ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε σταδιακά στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Primark: Μειώνει τις τιμές για να απαντήσει σε Shein και Temu
- Πώς βρέθηκαν τα ρούχα της Σαρλίζ Θερόν στο πλατό του Memento
- Κοζάνη: Ένας τραυματίας από τη φωτιά – Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Λίβανος: Οι συνεχιζόμενες επιχειρήσεις του Ισραήλ στα νότια εμποδίζουν την ανάπτυξη του στρατού της χώρας
- Πέντε Βόσνιοι ορειβάτες έχασαν τη ζωή τους στο όρος Ελμπρούς της Ρωσίας
- Αλεξανδρούπολη: Τη ζωή τους έχασαν δύο λουόμενοι από τη Βουλγαρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442