Ανδρας έχασε τη ζωή του στις ράγες του μετρό στους Αμπελόκηπους
Ένας μεσήλικας άνδρας έπεσε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στις ράγες του μετρό, στον σταθμό Αμπελοκήπων. Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο τον απεγκλώβισαν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Εκτιμάται ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία.
Ένας μεσήλικας άνδρας έπεσε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στις ράγες του μετρό, στον σταθμό Αμπελοκήπων.
Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο απεγκλώβισαν τον 48χρονο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Εκτιμάται ότι ο άνδρας ζαλίστηκε, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν, και έπεσε στις ράγες.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης ο σταθμός του μετρό Αμπελόκηποι παρέμεινε κλειστός.
Συγκεκριμένα, οι συρμοί στη γραμμή Αγία Μαρίνα – Δουκ.Πλακεντίας ή Αεροδρόμιο σταματούσαν στον σταθμό Μέγαρο Μουσικής, ενώ εκείνοι που έρχονταν από το Αεροδρόμιο με κατεύθυνση Αγία Μαρίνα σταματούσαν στον σταθμό της Πανόρμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παραιτείται ο δικηγόρος του – Αναλαμβάνει την εν διαστάσει σύζυγό του
- Η Γέννηση του Ιησού δεν μοιάζει με χριστουγεννιάτικη κάρτα – Είναι μια ιστορία σφαγών, φόβου και προσφυγιάς
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι
- Το χιουμοριστικό challenge των Μουζακίτη και Μπότη: Ο εξυπνότερος, ο ομορφότερος και ο πιο… υπναράς
- Νεκρός διανομέας σε τροχαίο σε παράδρομο της Αττικής Οδού
- Κινητοποιήσεις: Γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες και ραντεβού σε νέα πανελλαδική σύσκεψη

