Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Fiat 500 Abarth 2017: Ανανεωμένος «πύραυλος τσέπης»

Fiat 500 Abarth 2017: Ανανεωμένος «πύραυλος τσέπης»

Ο ιταλικός σκορπιός ετοιμάζεται να «ξανά-δαγκώσει» την ανανεωμένη εκδοχή του ιταλικού city car προσφέροντας την γνωστή συνταγή lifestyle και δυναμισμού με αφετηρία το προσφάτως «φρεσκαρισμένο» city car.

Έχοντας παρουσιάσει στην 86η έκθεση της Γενεύης μια νέα σπορ εξοπλιστική έκδοση για το ανανεωμένο 500, με τα διακριτικά 500S η ιταλική φίρμα στρέφει το βλέμμα στην δυναμικότερη έκδοση του δημοφιλούς της city car.

O λόγος για το ανανεωμένο 500 Abarth το οποίο και συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό καθώς επέστρεφε στα «πάτρια» ιταλικά εδάφη από δοκιμές εξέλιξης στη Σουηδία.

Ανεξαρτήτως διαδρομής το μικρότερο και ισχυρότερο 500 της γκάμας της Fiat κρύβει κάτω από το επιμελές καμουφλάζ του τις αλλαγές που εισήγαγε το ανανεωμένο 500αράκι, προσαρμοσμένες, ωστόσο στο πιο επιθετικό design που συνηθίζει η φίρμα με σήμα το σκορπιό.

Αυτό σημαίνει ότι οι Abarth εκδόσεις θα διαθέτουν, μεταξύ άλλων, πιο σπορ προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ξαναγραμμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει εικόνα για το εσωτερικό του, οι αλλαγές αναμένεται να αντικατοπτρίζουν αυτές του νέου 500S.

Αυτό μεταφράζεται σε βελτιωμένα καθίσματα, ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα με ψηφιακή οθόνη επτά ιντσών για τις ενδείξεις, ενώ το ανανεωμένο ταμπλό θα υποδεχτεί την τελευταία εκδοχή του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της Fiat, Uconnect με οθόνη αφής 7,0 ιντσών σε συνδυασμό με κάποια επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία όπως το ηχοσύστημα Beats των 440 watt του 500S.

Όπως θα περίμενε κανείς τα νέα στοιχεία του εσωτερικού θα πλαισιωθούν από τις συνήθεις αισθητικές διαφοροποιήσεις και λεπτομέρειες που καθιστούν αναγνωρίσιμες τις εκδόσεις Abarth.

Σε ό,τι αφορά το μηχανικό του σύνολο, το 500 Abarth αναμένεται να συνεχίσει να εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,4 λίτρων σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος που ξεκινούν από τους 135 ίππους για το «απλό» Abarth και συνεχίζουν με 160 ίππους για το 595 και το Esseesse σκαρφαλώνοντας στους 180 ίππους στις εκδόσεις με τα διακριτικά 695, ενώ η ισχυρότερη Asseto Corse θα συνεχίσει να προσφέρει 205 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024