Υπόθεση Πιστόριους: «Όχι» του δικαστηρίου για έφεση
Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Νότιας Αφρικής αρνήθηκε στον Όσκαρ Πιστόριους το δικαίωμα να ασκήσει έφεση μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ. Την είδηση μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι ENCA και σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ανώτατο δικαστήριο της χώρας έκρινε ότι ο Πιστόριους δεν είχε βάσιμους λόγους επιτυχίας στο αίτημα που ήθελε να υποβάλλει.
Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Νότιας Αφρικής αρνήθηκε στον Όσκαρ Πιστόριους το δικαίωμα να ασκήσει έφεση μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ.
Την είδηση μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι ENCA και σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ανώτατο δικαστήριο της χώρας έκρινε ότι ο Πιστόριους δεν είχε βάσιμους λόγους επιτυχίας στο αίτημα που ήθελε να υποβάλλει.
Πλέον, μετά την εξέλιξη αυτή ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της κάθειρξης τουλάχιστον 15 ετών για τον φόνο της κοπέλας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442