Έκκληση από το Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για φάρμακα και γιατρούς
Βοήθεια σε φάρμακα και γιατρούς συγκεκριμένων ειδικοτήτων ζητά το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού «ώστε να αντεπεξέλθουμε στις διογκούμενες ανάγκες, όχι μόνο των ασθενών μας, αλλά και των συνανθρώπων μας που συνωστίζονται στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και στο παλιό αεροδρόμιο».
Βοήθεια σε φάρμακα και γιατρούς συγκεκριμένων ειδικοτήτων ζητά το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού «ώστε να αντεπεξέλθουμε στις διογκούμενες ανάγκες, όχι μόνο των ασθενών μας, αλλά και των συνανθρώπων μας που συνωστίζονται στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και στο παλιό αεροδρόμιο».
Όπως αναφέρει το κοινωνικό ιατρείο «οι ανάγκες είναι πολλές, πιο συγκεκριμένα όμως χρειαζόμαστε άμεσα τα παρακάτω φάρμακα:
Παυσίπονα – αντιπυρετικά σιρόπια για παιδιά (depon, ponstan κλπ)
»Παράλληλα, κάνουμε δραματική έκκληση προς όλους τους γιατρούς να βοηθήσουν, με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει, τα κοινωνικά ιατρεία/φαρμακεία σε όλη τη χώρα, που δίνουν μια άνιση μάχη σε καθημερινή βάση. Το δικό μας ιατρείο έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από τις παρακάτω ειδικότητες γιατρών, τους οποίους και παρακαλούμε να έρθουν σε άμεση επαφή μαζί μας:
Παθολόγους
Παιδιάτρους
Δερματολόγους
Γενικούς γιατρούς
«Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 4 χρόνια, έχει βοηθήσει σε πάνω από 48,000 περιστατικά, από όλη την Αττική ακόμα και την επαρχία. Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του, ενώ δεν αποδέχεται χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ (ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00, ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00).
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59