
Χωρίς Μαζουακού και Ζντίελαρ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός
Χωρίς τους Μαζουακού και Ζντίελαρ, που δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου (2/3, 19:30), που θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Χωρίς τους Μαζουακού και Ζντίελαρ, που δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου (2/3, 19:30), που θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Αντίθετα, ο Μάρκο Σίλβα, μπορεί να υπολογίζει στους Σιόβα και Ελαμπντελαουϊ, που αποθεραπεύθηκαν και προπονήθηκαν κανονικά, ενώ οι έτεροι τραυματίες των «ερυθρολεύκων» Ντουρμάζ και Πάρντο έκαναν θεραπεία.
Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα




