
Σταθάκης: Όντως αν φτάσουμε Μάιο ή Ιούνιο, καήκαμε
Στην ανάγκη να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. Σε ερώτημα αν συμμερίζεται τη θέση Τσακαλώτου ότι «αν φτάσουμε Μάιο ή Ιούνιο «καήκαμε», απάντησε: «Συμμερίζομαι απολύτως. Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση, είναι απόλυτα επιτακτικό για την οικονομία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κλείσει η αξιολόγηση».
Στην ανάγκη να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.
«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να παραταθεί. Πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν. Αυτή είναι η επιδίωξη της κυβέρνησης. Νομίζω ότι είναι επιδίωξη και της άλλης πλευράς» είπε στον Real Fm.
Στο ερώτημα αν συμμερίζεται τη θέση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι «αν φτάσουμε Μάιο ή Ιούνιο «καήκαμε», απάντησε:
«Συμμερίζομαι απολύτως. Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση, είναι απόλυτα επιτακτικό για την οικονομία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κλείσει η αξιολόγηση».
Ερωτηθείς αν θα μπορέσουν να παρακαμφθούν οι αντιρρήσεις του ΔΝΤ, αρκέστηκε να πει «περιμένουμε».
Παράλληλα, ο υπουργός προανήγγειλε την κατάθεση του αναπτυξιακού νόμου μέσα στον Μάρτιο, τονίζοντας:
«Ο νόμος έχει ολοκληρωθεί, έχει σταλεί στην Κομισιόν, πήραμε τα σχόλια πριν από τρεις ημέρες, τα οποία είναι γενικώς θετικά και θα τα χαρακτήριζα νομοθετικές βελτιώσεις, εκκρεμεί η αποτίμηση από τους θεσμούς γιατί έχει δημοσιονομικό κόστος και θα κατατεθεί στη Βουλή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία: Στην Ιστιαία Ευβοίας τα μεγαλύτερα ύψη βροχής – Καταγράφηκαν 58.000 κεραυνοί
- ΚΚΕ: Νέα επιβεβαίωση της άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας στις πολεμικές επιχειρήσεις στον Κόλπο
- Σταύρος Γεωργίου: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον γνωστό ποινικολόγο – Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος
- Σαουδική Αραβία: Μετά τους πυραύλους, οι ελληνικοί Patriot κατέρριψαν και drone από την Υεμένη
- Πλησιάζει η ώρα της απόφασης του Σενγκέλια για το μέλλον του
- «Ο παππούς μου, ο Τσαρλς Μάνσον» – Η σκηνοθέτις που θέλει να ξορκίσει το DNA της μέσω ενός ντοκιμαντέρ