Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Kinsterna Hotel: άνοιξη στη Μονεμβασιά

Kinsterna Hotel: άνοιξη στη Μονεμβασιά

Το ξενοδοχείο Κινστέρνα, διεθνώς βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο (σύμφωνα με την Hot list του Conde Nast traveler), σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πανέμορφη Μονεμβασιά. Αμέτρητες αποδράσεις, ανεξερεύνητη φύση και συγκλονιστική ιστορία είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Η άνοιξη είναι […]

Το ξενοδοχείο Κινστέρνα, διεθνώς βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο (σύμφωνα με την Hot list του Conde Nast traveler), σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πανέμορφη Μονεμβασιά.

Αμέτρητες αποδράσεις, ανεξερεύνητη φύση και συγκλονιστική ιστορία είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας.

Η άνοιξη είναι ιδανική για να περπατήσετε στα καλντερίμια του Κάστρου της Μονεμβασιάς, να περιπλανηθείτε ανάμεσα στους κήπους, τα περιβόλια, τους αμπελώνες και τους ελαιώνες του κτήματος του αρχοντικού μας, ή απλώς να αναζωογονηθείτε χαλαρώνοντας, μακριά από τη βοή των καλοκαιρινών μηνών.

Κατά την περίοδο Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου, επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα από τα ατμοσφαιρικά δωμάτια, τις πολυτελείς σουίτες ή τις μοναδικές κατοικίες (Residences) του Kinsterna Hotel και επωφεληθείτε από τις επιπλέον ακόλουθες υπηρεσίες:

  • διαμονή 2 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα
  • 1 επιπλέον διανυκτέρευση δωρεάν
  • πλούσιο ελληνικό παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ
  • Spa voucher αξίας έως 25 ευρώ ανά ενήλικο για μασάζ και θεραπείες προσώπου και σώματος της επιλογής σας στο ατμοσφαιρικό Kinsterna Spa
  • 1 φιάλη κρασί Κινστέρνα από τους ιδιόκτητους αμπελώνες του αρχοντικού, κατά την άφιξη
  • Early check in & late check out ανάλογα με τη ζήτηση και τη διαθεσιμότητα

Τιμή πακέτου από 298 € σε δίκλινο δωμάτιο για 2 άτομα.

Η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε κράτηση τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεων κατά την περίοδο Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου 2016 (εξαιρούνται αργίες και εορτές), για περιορισμένο αριθμό δωματίων, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Στην τιμή έχει ήδη υπολογιστεί έκπτωση 10% ως early bird (για κρατήσεις που θα επιβεβαιωθούν έως 31 Μαρτίου 2016) και επιπλέον έκπτωση 15% ως advanced payment (για κρατήσεις που θα επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 20 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης και δεν επιδέχονται αλλαγή ή ακύρωση).

Πληροφορίες – κρατήσεις

Kinsterna Hotel
Άγιος Στέφανος, Μονεμβασιά Λακωνίας

Τηλ. 27320 66300, fax 27320 66116
e-mail: info@kinsternahotel.gr
www.kinsternahotel.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024