Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Zombie Walk Athens»: Τα ζόμπι βγαίνουν βόλτα στην Αθήνα

«Zombie Walk Athens»: Τα ζόμπι βγαίνουν βόλτα στην Αθήνα

Tα ζόμπι βγαίνουν και φέτος στους δρόμους της Αθήνας, για την καθιερωμένη -πλέον- βόλτα τους στο κέντρο και έχοντας ως προορισμό το μεγάλο spooky πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Ψυρρή. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 12 Μαρτίου, όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να λάβετε μέρος (δωρεάν) στον πιο… τερατώδη περίπατο, το γνωστό πλέον και στη χώρα μας […]

Tα ζόμπι βγαίνουν και φέτος στους δρόμους της Αθήνας, για την καθιερωμένη -πλέον- βόλτα τους στο κέντρο και έχοντας ως προορισμό το μεγάλο spooky πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Ψυρρή.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 12 Μαρτίου, όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να λάβετε μέρος (δωρεάν) στον πιο… τερατώδη περίπατο, το γνωστό πλέον και στη χώρα μας Zombie Walk, που θα ξεκινήσει από το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, στις 6 το απόγευμα και να «συρθείτε» στην Ερμού και το Μοναστηράκι με τελικό προορισμό το 7times All Day Bar (Μιαούλη 13), όπου για τέταρτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο αποκριάτικο πάρτι της πόλης, το Zombie Thriller Party. Απαραίτητη προϋπόθεση, η μεταμόρφωσή σας σε ζόμπι και ό,τι πιο τρομακτικό.

Η φετινή συνάντηση αφιερώνεται στη δεκαετία του ’80, τους «κακούς», ήρωες και αντιήρωες της παιδικής μας ηλικίας (από τον Freddy Krueger στον Darth Vader και από τον Skeletor στις δαιμονισμένες κούκλες).

Κατά τη διάρκεια του πάρτι θα πραγματοποιηθούν: διαγωνισμός καλύτερης εμφάνισης με πλούσια δώρα, make up μεταμορφώσεις, εκθέσεις ρετρό παιχνιδιών και βιντεοπαιχνιδιών, διαδραστικά παιχνίδια και κληρώσεις δώρων.
Γενική είσοδος €6 με κρασί, μπύρα, αναψυκτικό. Περιλαμβάνει συμμετοχή στο σεμινάριο hula hoop (18:00), παρακολούθηση της ταινίας Teen Wolf (20:00), είσοδο στο πάρτι (22:00), τους διαγωνισμούς και εκθέσεις της βραδιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «zombie walk» ξεκίνησε από την Αμερική (2001 Sacramento, California) αλλά επεκτάθηκε και στην Ευρώπη. Είναι μια παρέλαση «νεκροζωντανών», στην οποία πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται σαν ζόμπι και περιφέρεται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς. Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων).

entertainment.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024