Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προς νίκη Χίλαρι στη Νότια Καρολίνα, τη Σούπερ Τρίτη περιμένει ο Σάντερς

Προς νίκη Χίλαρι στη Νότια Καρολίνα, τη Σούπερ Τρίτη περιμένει ο Σάντερς

Η Χίλαρι Κλίντον θεωρείται το φαβορί στην μάχη των Δημοκρατικών για τη Νότιο Καρολίνα, με τα πρώτα στοιχεία για μικρή προσέλευση στην εσωκομματική διαδικασία να ενισχύουν τις ελπίδες της -και λόγω του αφροαμερικανικού πληθυσμού. Ο Μπέρνι Σάντερς από την πλευρά του περιμένει τη Σούπερ Τρίτη, οπότε και τα κόμματα αποφασίζουν ταυτόχρονα σε έντεκα πολιτείες.

Η Χίλαρι Κλίντον θεωρείται το φαβορί στην μάχη των Δημοκρατικών για τη Νότιο Καρολίνα, με τα πρώτα στοιχεία για μικρή προσέλευση στην εσωκομματική διαδικασία να ενισχύουν τις ελπίδες της -και λόγω του αφροαμερικανικού πληθυσμού.

Ο Μπέρνι Σάντερς από την πλευρά του περιμένει τη Σούπερ Τρίτη, οπότε και τα κόμματα αποφασίζουν ταυτόχρονα σε έντεκα πολιτείες.

Η εσωκομματική διαδικασία στη Νότια Καρολίνα ολοκληρώνεται το βράδυ του Σάββατο (τοπική ώρα, πρωί Κυριακής ώρα Ελλάδας). Στις δημοσκοπήσεις, η Χίλαρι Κλίντον εμφανίζεται 20 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τον Σάντερς.

Η δοκιμασία της Νότιας Καρολίνας μετρά και την απήχηση στον αφροαμερικανικό πληθυσμό. Σε αυτό θεωρείται ότι μειονεκτεί ο Σάντερς, καθώς ο γερουσιαστής από το Βερμόντ δεν έχει να κεφαλαιοποιήσει μακροχρόνιους δεσμούς τους με την αφροαμερικανική κοινότητα.

Η ώρα όμως πλησιάζει για την πρώτη αξιόπιστη εικόνα σε συνολικό επίπεδο, και για τα δύο κόμματα: Την Τρίτη, ψηφίζουν Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί σε έντεκα πολιτείες.

Ειδικά για τους Δημοκρατικούς, οι έντεκα πολιτείες που κρίνονται την Τρίτη αντιστοιχούν σε 865 εκλέκτορες από τους συνολικά 2.383 που χρειάζεται ένας υποψηφίος για να πάρει το χρίσμα του κόμματος στις προεδρικές εκλογές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024