Οι Βρετανοί ετοιμάζουν την ανανέωση του μεγαλύτερου μοντέλου τους, προσεγγίζοντας τις αισθητικές του προδιαγραφές στα νεότερα μοντέλα της φίρμας.

Οι καμουφλαρισμένες επιφάνειες του δοκιμαστικού πρωτοτύπου προδίδουν ότι η ανανέωση περιλαμβάνει μια νέα κυψελοειδή γρίλια στα πρότυπα του Discovery Sport, τετραγωνισμένες εισαγωγές αέρα, νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρα καθώς και ορισμένα «ξαναγραμμένα» στοιχεία στις πλευρικές επιφάνειες του βρετανικού SUV.

Προς το παρόν το επιβλητικό Range Rover δεν φαίνεται να μεταβάλλει στοιχεία του πίσω τμήματός του, αν και αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει μέχρι την εμφάνισή του στις αρχές του 2017.

Βελτιώσεις αναμένονται επίσης και στους κινητήρες οι οποίες θα εστιάσουν στη βελτιστοποίηση της σχέσης αποδοτικότητας-ισχύος, ενώ εξίσου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η gadget αναβάθμιση του εσωτερικού με περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας με έξυπνες συσκευές αλλά και προσθήκες στα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, από τις νεότερες προτάσεις της βρετανικής φίρμας.

AUTOMEDIA