
Κύργιος και Παγδατής στα ημιτελικά του τουρνουά στο Ντουμπάι
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Νικ Κύργιου συνεχίστηκαν, καθώς, μετά την κατάκτηση του τουρνουά στην Μασσαλία, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Ντουμπάι. Ελληνικό «χρώμα» θα έχουν οι ημιτελικοί, καθώς, μετά τον 20χρονο Ελληνοαυστραλό, Νικ Κύργιο, θέση στην «τετράδα» εξασφάλισε και ο Μάρκος Παγδατής.
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Νικ Κύργιου συνεχίστηκαν, καθώς, μετά την κατάκτηση του τουρνουά στην Μασσαλία, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Ντουμπάι.
Ο 20χρονος άσος, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 33 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε του Τσέχου Τόμας Μπέρντιχ (Νο 7) με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό από τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα και τον Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ.
Και ο Παγδατής στα ημιτελικά
Ελληνικό «χρώμα» θα έχουν οι ημιτελικοί, καθώς, μετά τον 20χρονο Ελληνοαυστραλό, Νικ Κύργιο, θέση στην «τετράδα» εξασφάλισε και ο Μάρκος Παγδατής.
Ο Κύπριος πρωταθλητής επικράτησε 7-5, 6-0 του Ισπανού Ρομπέρτο Μπαουτίστα και θ’ αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Σέρβο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, και τον Ισπανό Φελιθιάνο Λόπεθ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν ξανά το λιμάνι της Μυτιλήνης – Ο λόγος που διαμαρτύρονται
- Με προβλήματα η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
- Τοξικό αφεντικό: Τι είναι η «σκοτεινή ηγεσία» και πώς να την αποφύγετε
- Τι σημαίνει να είσαι καλά; Μελέτη αναγνωρίζει τις προϋποθέσεις για ψυχική υγεία
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»
- Σε θανάτωση θα οδηγηθούν 80 από τους διαβόητους «ιπποπόταμους του Εσκομπάρ» στην Κολομβία





