Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτιμήσεις στην κυβέρνηση για επιστροφή των θεσμών την ερχόμενη εβδομάδα

Εκτιμήσεις στην κυβέρνηση για επιστροφή των θεσμών την ερχόμενη εβδομάδα

Την ερχόμενη εβδομάδα εκτιμάται ότι θα επιστρέψουν οι επικεφαλής των θεσμών για την συνέχιση της διαπραγμάτευσης με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης το συντομότερο δυνατόν, όπως ανέφερε την Πέμπτη κυβερνητικό στέλεχος που μετέχει στις διαπραγματεύσεις.

Την ερχόμενη εβδομάδα εκτιμάται ότι θα επιστρέψουν οι επικεφαλής των θεσμών για την συνέχιση της διαπραγμάτευσης με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης το συντομότερο δυνατόν.

Στην εκτίμηση αυτή προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, κυβερνητικό στέλεχος, το οποίο μετέχει στις διαπραγματεύσεις επιβεβαιώνοντας την σύγκλιση που παρατηρείται μεταξύ κυβέρνησης και ευρωπαίων για το ασφαλιστικό και ταυτόχρονα τις μεγάλες αποστάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν με το ΔΝΤ σε ό,τι αφορά το δημοσιονομικό κενό.

Όπως εξηγούσε ο ίδιος κυβερνητικός παράγοντας, δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τους ευρωπαίους για το ασφαλιστικό, αλλά θεωρεί ότι αυτή θα επιτευχθεί τελικά εφόσον προωθηθούν ορισμένες παραμετρικές αλλαγές στο σχέδιο που αφορούν στις επικουρικές και στη μείωση του ανώτατου πλαφόν στην κύρια σύνταξη και στις πολλαπλές συντάξεις.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η ημερομηνία επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα αναμένεται να κλειδώσει τη Δευτέρα, πιθανότατα στο πλαίσιο του Euroworking Group.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024