
Σε απολογία Παναθηναϊκός και Ηρακλής
Ο αθλητικός δικαστής της Super League κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου (15:30) τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ηρακλής, που θα δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών τους και τα υβριστικά συνθήματα στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.
Ο αθλητικός δικαστής της Super League κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου (15:30) τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ηρακλής, που θα δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών τους και τα υβριστικά συνθήματα στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.
Η ανακοίνωση:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 25/02/2016 και ώρα 15:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 23η αγωνιστική. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/16/358129 από 23/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ ΑΕΚ
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
B) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2032/16/363364 από 23/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νάσος Αθανασίου: Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά έναν εκλεκτό συνάδελφο – «Άνθρωπος ευαίσθητος, βαθιά καλλιεργημένος και προσηνής»
- Η Charli xcx μας συστήνει τη θρυλική παρέα της (και το νέο της άλμπουμ)
- Λουτράκι: Συναγερμός για άντρα που αγνοείται – Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών
- Σε ισχύ τα νέα πρόστιμα για τη μετακίνηση χωρίς εισιτήριο στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ
- Φως στο Τούνελ: Στην κορυφή της τηλεθέασης όλο τον Μάιο
- Πάτρα: «Νομίζαμε ήταν πλάκα» λένε οι φίλοι του 17χρονου που σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα του σε τροχαίο




