Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford Kuga 2016: Αποδοτική ανανέωση

Ford Kuga 2016: Αποδοτική ανανέωση

Το Kuga ανανεώνεται βελτιώνοντας σημαντικά τον εξοπλισμό του και προσθέτοντας στην γκάμα του το 1,5 λίτρου diesel μοτέρ των 120 ίππων.


Η Ford έκανε τα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου Kuga το οποίο επέλεξε να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του Mobile World Congress, μιας από τις σημαντικότερες παγκοσμίως εκθέσεις τεχνολογίας που αφορά την επικοινωνία και ειδικότερα τα κινητά τηλέφωνα.

Ανεξαρτήτως της επιλογής της Ford να παρουσιάσει το ανανεωμένο της μοντέλο σε μια έκθεση τεχνολογίας, το Kuga ακολουθεί τα χνάρια της ανανέωσης του αμερικανού ομολόγου του, Escape, διαθέτοντας πιο αιχμηρά αισθητικά χαρακτηριστικά και αναβαθμισμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά με έμφαση στα gadgets.

Έτσι, το ανανεωμένο Kuga διαθέτει μια μεγαλύτερη τραπεζοειδή γρίλια σε συνδυασμό με μια μικρότερη γρίλια τοποθετημένη χαμηλότερα και τις οποίες πλαισιώνουν νέα, κομψότερα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα LED ημέρας.

Ανασχεδιασμένα είναι επίσης και τα φώτα ομίχλης αλλά και τα πίσω φωτιστικά σώματα ενώ, την ανανεωμένη εξωτερική του εικόνα συμπληρώνει η δυνατότητα επιλογής για νέου σχεδιασμού ζάντες από 17 έως 19 ίντσες σε συνδυασμό με την εμπλουτισμένη παλέτα για τις εξωτερικές αποχρώσεις του αμαξώματος.

Επίσης στις αλλαγές της εξωτερικής εμφάνισης-εξοπλισμού συγκαταλέγεται η παρουσία ενός ηλεκτρικού πτυσσόμενου γάντζου ρυμούλκησης στο πίσω τμήμα ο οποίος όταν δεν χρησιμοποιείται «κρύβεται» κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.

Περνώντας στο εσωτερικό, το ανανεωμένο Kuga, διαθέτει την τελευταία εκδοχή infotainment της Ford, SYNC 3,το οποίο συνδυάζεται με οθόνη αφής οκτώ ιντσών και ενσωματώνει λογισμικό Android Auto και Apple CarPlay.

Στον εξοπλισμό, του ανανεωμένου Kuga προστίθενται επίσης ενεργά φωτιστικά σώματα, σύστημα διαχείρισης ροπής σε συνδυασμό με Curve Control ένα σύστημα που λειτουργεί παραπληρωματικά στο σύστημα ελέγχου ευστάθειας υπολογίζοντας ανά δέκατο του δευτερολέπτου, την ταχύτητα, την θέση των τροχών και την περιστροφή τους, παρεμβαίνει διορθωτικά, διατηρώντας το αυτοκίνητο στην πορεία του. Βελτιωμένο είναι και το σύστημα αυτόματης πέδησης Active City Stop το οποίο αυξάνει τη λειτουργικότητά του έως τα 50 χλμ./ώρα.

Σε επίπεδο κινητήρων, το Kuga προσθέτει στην γκάμα του τον TDCi του 1,5 λίτρου με απόδοση 120 ίππους ο οποίος θα εξοπλίζει αποκλειστικά δικίνητες εκδόσεις. Τις επιλογές του πλαισιώνουν ο γνωστός δίλιτρος TDCI των 150 ίππων ενώ τις εκδόσεις βενζίνης εξοπλίζει ο EcoBoost του 1,5 λίτρου σε εκδοχές ισχύος 120, 150 και 182 ίππων σε δικίνητες ή προαιρετικά σε τετρακίνητες εκδόσεις.

auto.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024