Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό από τον καλύτερο Πλατανιά

Ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό από τον καλύτερο Πλατανιά

Καλύτερος ο Πλατανιάς, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει (1-1) τον Παναιτωλικό στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 23ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κυριάρχησε από το πρώτο μέρος, προηγήθηκε με το γκολ του Φανούρη Γουνδουλάκη (7'), έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Παναιτωλικός, μολονότι αγωνιζόταν από το 51ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μουνιός, κατάφερε να δραπετεύσει με το βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο γκολ του Μαρκόφσκι στο 87'.

Καλύτερος ο Πλατανιάς, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει (1-1) τον Παναιτωλικό στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 23ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κυριάρχησε από το πρώτο μέρος, προηγήθηκε με το γκολ του Φανούρη Γουνδουλάκη (7′), έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Παναιτωλικός, μολονότι αγωνιζόταν από το 51ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μουνιός, κατάφερε να δραπετεύσει με το βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο γκολ του Μαρκόφσκι στο 87′.

Πολύ καλύτερος ο Πλατανιάς στο πρώτο μέρος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Ευτύχησε μάλιστα να φθάσει πολύ γρήγορα στο γκολ. Συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό ο Φανούρης Γουνδουλάκης πήρε την μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ πέτυχε το γκολ, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη.

Η ομάδα της Κρήτης συνέχισε να πιέζει και στο 19ο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ. Τότε ο Αποστολόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Σωτηρίου, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, καθώς μετά το σουτ του ο Έλληνας πορτιέρο έδιωξε την μπάλα με τα πόδια. Στο 35ο λεπτό ο Πλατανιάς έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Κουλιμπαλί έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ράμος πάτησε για τον Μιλούνοβιτς, που αν και βρέθηκε σε πολύ καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία του αγώνα, καθώς ο Αποστολόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ράμος πλάσαρε, ο Κυριακίδης απέκρουσε εξ’ επαφής και στη δεύτερη προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε ξανά να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, αφού ο Παναιτωλικός έμεινε από το 51′ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μουνιός με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα της Κρήτης συνέχισε να πιέζει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν οχυρωθεί στα μετόπισθεν και προσπαθούσαν ν’ απειλήσουν με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Η ομάδα της Κρήτης είχε τις ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ, αλλά τελικά ο Παναιτωλικός κατάφερε να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας, με κοντινή κεφαλιά του Μαρκόφσκι στο 87ο λεπτό.

Ο διαιτητής, Μιχαήλ Κουκουλάκης, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Αποστολόπουλο, Γκνιάτιτς – Πάουλο Μάρκος, Μαρκόφσκι, Παπάζογλου, Κυριακίδη.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν (19′ λ.τ. Δημήτρης), Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (79′ Ανγκούλο), Μιλούνοβιτς (65′ Μενδρινός), Ράμος.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης):
Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Μάρτιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος, Ρουσκουσέδα (63′ Κλέσιο), Μάρκος (69′ Φερέιρα), Κάπελ (76′ Βασιλούδης), Μουνιός, Μαρκόφσκι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024