Εντυπωσιακή η Τσέλσι, συνέτριψε 5-1 τη Μάντσεστερ Σίτι
Μπορεί στο πρωτάθλημα να... παραπαίει, στο κύπελλο Αγγλίας όμως η Τσέλσι δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει το τρόπαιο. Οι «μπλε» συνέτριψαν 5-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο σπουδαιότερο ζευγάρι της φάσης των «16», και πέρασαν θριαμβευτικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Μπορεί στο πρωτάθλημα να… παραπαίει, στο κύπελλο Αγγλίας όμως η Τσέλσι δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει το τρόπαιο. Οι «μπλε» συνέτριψαν 5-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο σπουδαιότερο ζευγάρι της φάσης των «16», και πέρασαν θριαμβευτικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Σκόρερ των Λονδρέζων ήταν οι Ντιέγκο Κόστα (35΄), Γουίλιαν (48΄), Κέιχιλ (53΄), Αζάρ (67΄) και Τραορέ (89΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο 19χρονος Φοπαλά (37΄).
Νωρίτερα, η Τότεναμ έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς ηττήθηκε 1-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από την Κρίσταλ Πάλας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κέλι.
Σε αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του κυπέλλου Αγγλίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Ρεάλ νίκησε στο 2ο ματς που έγινε στη Βουλγαρία τη Χάποελ Τελ Αβίβ (87-81) και με 3-1 στις νίκες πέρασε στο Final-4 της Αθήνας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Παναθηναϊκό είτε τη Βαλένθια.
Οι δηλώσεις που έκανε στο κρατικό ραδιόφωνο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, με τις οποίες τόνισε την ανάγκη κατασκευής νέου γηπέδου για τον ΟΦΗ.