Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο... εμφύλιος άρχισε στη Marvel για τα «μάτια» του Deadpool

Ο… εμφύλιος άρχισε στη Marvel για τα «μάτια» του Deadpool

Φαίνεται ότι ο... εμφύλιος έχει αρχίσει για τα καλά στη Marvel εν όψει της εξόδου της ταινίας «Captain America: Civil War». Οι ηθοποιοί Κρις Έβανς (που ερμηνεύει τον Κάπτεν Αμέρικα) και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Iron Man) οι οποίοι στην ταινία θα βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα, τσακώνονται για τα μάτια του νέου υπερήρωα της Marvel, Deadpool.

Φαίνεται ότι ο… εμφύλιος έχει αρχίσει για τα καλά στη Marvel εν όψει της εξόδου της ταινίας «Captain America: Civil War».

Οι ηθοποιοί Κρις Έβανς (που ερμηνεύει τον Κάπτεν Αμέρικα) και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Iron Man) οι οποίοι στην ταινία θα βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα, τσακώνονται για τα μάτια του νέου υπερήρωα της Marvel, Deadpool.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Κρις Έβανς αποφάσισε να εκθειάσει -μέσω Twitter- την ταινία «Deadpool» με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Ρέινολντς.

Για να τον ευχαριστήσει ο Ρέινολντς έγραψε ένα hashtag που προκάλεσε την «αντίδραση» του Iron Man – Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: TeamCap (δηλαδή στην ομάδα του Κάπτεν) έγραψε ο Ρέινολντς και ο Ντάουνι Τζούνιορ απάντησε: «Και εσύ D-pool. Πες μου όταν ο Ρότζερς σε διώξει επειδή έβρισες».

Ο Ντάουνι Τζούνιορ αναφέρεται στην αντίδραση του Κάπταιν Αμέρικα στην τελευταία ταινία των Εκδικητών, όταν ακούει τον Iron Man να χρησιμοποιεί απρεπή γλώσσα.

«Αηδίες. Το βρισίδι ήταν το καλύτερο σημείο (απλά μην το πείτε στο alter ego μου, ή τον Κέβιν Φάιγκ ή την μαμά μου)» απάντησε ο Κρις Έβανς, θέλοντας να δείξει ότι είναι πιο cool από ότι του αναγνωρίζει ο Ντάουνι Τζούνιορ.

Πώς τελείωσε τη διαμάχη ο Ράιαν Ρέινολντς/ Deadpool; Με τον δικό του μοναδικό τρόπο. «Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε να με εμπιστευτείτε» είπε, χρησιμοποιώντας το hashtag #TeamHelloKitty.

Οι υποτιθέμενες αντιδράσεις των Iron Man και Κάπταιν Αμέρικα στην νέα ταινία Deadpool (την πρώτη ακατάλληλη για ανηλίκους ταινία με υπερήρωες) προκάλεσαν πλήθος χιουμοριστικών σχολίων, καθώς και ένα σκίτσο που δείχνει τον Κάπτεν Αμέρικα σοκαρισμένο.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024