
ΠΑΕ ΠΑΟ: «Άνιση και προκλητική μεταχείριση»
Με αφορμή την «αθώωση» της έδρας του Ολυμπιακού από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για άνιση και προκλητική μεταχείριση. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική αποκλεισμού της έδρας για το αντικείμενο που χτύπησε τον Κουλιμπαλί στο ματς με τον Πλατανιά.
Με αφορμή την «αθώωση» της έδρας του Ολυμπιακού από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για άνιση και προκλητική μεταχείριση.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική αποκλεισμού της έδρας για το αντικείμενο που χτύπησε τον Κουλιμπαλί στο ματς με τον Πλατανιά.
Το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του «τριφυλλιού» αναφέρει:
«Ο Παναθηναϊκός δεν συνηθίζει να σχολιάζει δικαστικές αποφάσεις. Όμως μετά την αναιρετική απόφαση της πρωτόδικης τιμωρίας του Ολυμπιακού για τη ρίψη αντικειμένων των οπαδών του στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
-Σε επτά αγώνες του πρωταθλήματος της Super League υπήρξε ρίψη φωτοβολίδων κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο.
-Σε πέντε αγώνες του πρωταθλήματος της Super League υπήρξε ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.
-Σε έναν αγώνα του πρωταθλήματος της Super League υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.
Η μόνη ομάδα που τιμωρείται παραδειγματικά ακόμα και όταν δεν ευθύνεται, όπως όταν εμποδίστηκαν οι φίλαθλοί της να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, είναι ο Παναθηναϊκός. Έτσι δεν είναι κύριε Κοντονή; Αν αυτό δεν συνιστά άνιση και προκλητική μεταχείριση τότε τι είναι;».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σιδηρόδρομος: Εκτός τροχιάς οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το ETCS – 3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη εκτός λειτουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Πέμπτο «χτύπημα» στις «άγνωστες πτυχές του Ελλάδα 2.0»
- H άγνωστη μπουτίκ του Παρισιού που ψωνίζουν Τζάρβις Κόκερ και Άλεξ Τέρνερ – Ούτε διαφημίσεις, ούτε εκπτώσεις
- Γαλλία – Ελλάδα 66-65: Ήττα σε «νεκρό» χρόνο για την Εφήβων και τρίτη θέση στο Group A
- Πλαστικές σφαίρες στη Μαγιόρκα κατά διαδηλωτών – Οκτώ τραυματίες στην κινητοποίηση κατά του υπερτουρισμού
- Προειδοποίηση για πολυανθεκτικό βακτήριο που μπορεί να μεταδίδεται από κατοικίδια

