
Παίκτης της Λοκομοτίβ έβγαλε φανέλα με τον Πούτιν σε αγώνα στην Τουρκία
Οι σχέσεις Τουρκίας και Ρωσίας βρίσκονται στο ναδίρ -έτσι, ο ποδοσφαιριστής της ρωσικής Λοκομοτίβ Ντμίτρι Ταράσοβ βρήκε σε αγώνα σε τουρκικό γήπεδο την καλύτερη ευκαιρία να δείξει την «αγάπη του για τον Πούτιν». Μετά την ήττα της ομάδας του σε γήπεδο της Κωνσταντινούπολης, έδειξε την μπλούζα που φορούσε κάτω από τη φανέλα με τον Πούτιν (με στολή ναύτη) ως «τον πιο ευγενικό πρόεδρο» του κόσμου.
Οι σχέσεις Τουρκίας και Ρωσίας βρίσκονται στο ναδίρ -έτσι, ο ποδοσφαιριστής της ρωσικής Λοκομοτίβ Ντμίτρι Ταράσοβ βρήκε σε αγώνα σε τουρκικό γήπεδο την καλύτερη ευκαιρία να δείξει την «αγάπη του για τον Πούτιν».
Μετά την ήττα της ομάδας του σε γήπεδο της Κωνσταντινούπολης, έδειξε την μπλούζα που φορούσε κάτω από τη φανέλα με τον Πούτιν (με στολή ναύτη) ως «τον πιο ευγενικό πρόεδρο» του κόσμου.
Το περιστατικό, μετά την ήττα με την Φενέρμπαχτσε (2-0), προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο ένταση -οπαδοί της Φενέρμπαχτσε πέταξαν μπουκάλια στο λεωφορείο της Λοκομοτίβ.
Πρόκειται πιθανότατα να οδηγήσει και σε επιβολή ποινής στον Ταράσοβ από την πλευρά της UEFA, η οποία απαγορεύει πολιτικές δηλώσεις στο γρασίδι.
Ο ίδιος ο Ταράσοβ υπερασπίστηκε την κίνησή του λέγοντας πως «είναι ο πρόεδρός μου, τον σέβομαι και αποφάσισα να δείξω πως είμαι πάντα μαζί του και έτοιμος να τον υποστηρίξω». «Ό,τι ήθελα να πω, το έγραφε το μπλουζάκι» είπε.
Το Νοέμβριο, η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στην τουρκοσυριακή μεθόριο είχε πυροδοτήσει ραγδαία επιδείνωση των σχέσεων Άγκυρας και Μόσχας. Έκτοτε, πέραν των κυρώσεων, οι δύο πλευρές κατηγορούν η μία την άλλη για τη Συρία ενώ Πούτιν και Ερντογάν δεν έχουν συνομιλήσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Σεισμός 7,3 Ρίχτερ στο Μεξικό – Προειδοποίηση για τσουνάμι
- Γερουλάνος για το σποτ του ΠΑΣΟΚ για την ενέργεια: «Δεν θα ακούσετε ποτέ την κυβέρνηση να μιλάει για αυτά. Μιλάμε όμως εμείς»
- Θεσσαλονίκη: Πώς δρούσε η σπείρα τοκογλύφων που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. – Τέσσερις συλλήψεις
- Ο Μακρόν λέει στους Γάλλους να μην εμπιστεύονται τις δημοσκοπήσεις – Προβλέπουν νίκη της Λεπέν στις προεδρικές
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids

