Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάνει και Γκάλο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Χάνει και Γκάλο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Αντιμέτωπος με απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών στις προσεχείς αγωνιστικές είναι ο Γκουστάβο Πογέτ και καλείται να οργανώσει το πλάνο της ΑΕΚ έχοντας ταυτόχρονα στο μυαλό του τον «γρίφο» των τιμωρημένων.

Αντιμέτωπος με απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών στις προσεχείς αγωνιστικές είναι ο Γκουστάβο Πογέτ και καλείται να οργανώσει το πλάνο της ΑΕΚ έχοντας ταυτόχρονα στο μυαλό του τον «γρίφο» των τιμωρημένων.

Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προέκυψαν δύο νέα προβλήματα: ο Ντίντακ Βιλά συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα χάσει δύο ματς, ενώ η αποβολή του Ροντρίγκο Γκάλο σημαίνει ότι θα πρέπει να απουσιάσει από τον αμέσως επόμενο αγώνα.

Όμως, η ΑΕΚ είχε ήδη επιλέξει το ματς με τον Ηρακλή για να εκτίσει ποινή ο Βραζιλιάνος (είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες). Έτσι, αυτεπαγγέλτως χάνει το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, απ’ όπου θα απουσιάσει λόγω καρτών και ο Πέτρος Μάνταλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκάλο μαζί με τον Γιόχανσον είναι οι μοναδικοί παίκτες της ΑΕΚ που έχουν παίξει και στις 22 αγωνιστικές της Super League. Από το Σάββατο, ο Σουηδός θα είναι ο μοναδικός.

Επίσης, τιμωρημένος για το ματς με τον Ηρακλή είναι κι ο Χρήστος Αραβίδης. Θα πρέπει θα θεωρείται βέβαιο ότι ο Ντίντακ αποκλείεται να δηλωθεί για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ, με δεδομένο ότι η «ρεζέρβα» του στην αριστερή πτέρυγα, Άρης Σοϊλέδης, παραμένει τραυματίας, το πιθανότερο είναι ο Πογέτ να τον δηλώσει στους δύο τελευταίους αγώνες της προσεχούς τετράδας.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει διαδοχικά τον Ηρακλή το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο (23η αγωνιστική) και στη συνέχεια τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (24η – 28/2), τον Αστέρα στην Τρίπολη (25η – 7/3) και τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ (26η – 14/3).

Συνολικά η ομάδα έχει δεχθεί 58 κίτρινες και τρεις κόκκινες κάρτες από την αρχή της σεζόν. Οι παίκτες που έχουν εκτίσει ή θα εκτίσουν άμεσα ποινές είναι οι εξής:

7 κίτρινες:
Πέτρος Μάνταλος (24η αγωνιστική με Παναθηναϊκό και 25η με Αστέρα Τρ.)
Ντίντακ Βιλά (Δεν έχει αποφασιστεί. Δύο ματς από την 23η έως την 26η)

4 κίτρινες:
Αντρέ Σιμόες (21η αγωνιστική με Ατρόμητο)
Ροντρίγκο Γκάλο (23η αγωνιστική με Ηρακλή)
Χρήστος Αραβίδης (23η αγωνιστική με Ηρακλή)
Ντίντακ Βιλά (18η αγωνιστική με ΠΑΣ Γιάννινα)
Πέτρος Μάνταλος (15η αγωνιστική με Λεβαδειακό)
Ελντερ Μπαρμπόσα (13η αγωνιστική με Καλλονή)

Αποβολές
Ροντρίγκο Γκάλο (24η με Παναθηναϊκό)
Μιχάλης Μπακάκης (20η αγωνιστική με Βέροια) *
Ρόναλντ Βάργκας (11η αγωνιστική με Πανθρακικό, 12η με Παναιτωλικό) *

* Ο Βάργκας είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, αλλά εξέτισε την τρίτη σε ματς κυπέλλου (με Πανελευσινιακό). Ο Μπακάκης είχε αποβληθεί σε ματς κυπέλλου (με Ηρακλή) και εξέτισε ποινή στο πρωτάθλημα.

– Επίσης, στο ματς της 14ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, είχε αποβληθεί ο Θέσαρ Αρθο. Όμως ακολουθούσε το αδιάφορο ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ και εξέτισε την ποινή του χωρίς αγωνιστικό κόστος για την ομάδα του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024