Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διήμερο Workshop για την «Επισκόπηση του Νευρολογικού Ασθενή»

Διήμερο Workshop για την «Επισκόπηση του Νευρολογικού Ασθενή»

Διήμερο Workshop με θέμα «Επισκόπηση του Νευρολογικού Ασθενή: Αρχική Αξιολόγηση, Διάγνωση. Επιλογή, Παρέμβαση και Θεραπεία για τις κοινές Νευρολογικές Διαταραχές» διοργανώνεται το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016.

Διήμερο Workshop με θέμα «Επισκόπηση του Νευρολογικού Ασθενή: Αρχική Αξιολόγηση, Διάγνωση. Επιλογή, Παρέμβαση και Θεραπεία για τις κοινές Νευρολογικές Διαταραχές» διοργανώνεται από την εταιρεία Stark & Watson, την ΕΓΕΡΣΙΣ – Ιατρική Ομάδα Αποκατάστασης και το Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ (Πεύκων και Πεισιστράτου, Καρελλάς-Κορωπί).

Στο διήμερο Workshop θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί μια συστηματική μέθοδος για την Αξιολόγηση και την Εξέταση των ατόμων με Νευρολογικές Διαταραχές.

Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση της «Διεθνούς Ταξινόμησης της Λειτουργικότητας της Αναπηρίας και της Υγείας» (ICF) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO). Η ICF είναι ένα πολύ βασικό θεωρητικό υπόβαθρο για την πραγματοποίηση μιας συνολικής και ολοκληρωμένης Νευρολογικής Αξιολόγησης / Εξέτασης.

Επιπρόσθετος στόχος είναι ο προσδιορισμός ενός ελάχιστου αλλά ουσιαστικού λειτουργικού έργου (functional task) που απαιτείται για την καθημερινή δραστηριότητα των ασθενών. Στη συνέχεια, το λειτουργικό έργο θα αναλυθεί συστηματικά ώστε να καθοριστεί η βέλτιστη Θεραπευτική Προσέγγιση που απαιτείται ανά περιστατικό.

Ομιλητές του Workshop είναι ο Dr. Robert J. Schreyer, PT, DPT, NCS, MSCS, CSCS και ο Dr. Emil Euaparadorn, PT, NAIOMT, CMPT, CSCS.

Μεγάλη σημασία θα δοθεί στην αξιοποίηση των Αρχών της Νευροπλαστικής της Λειτουργικής Ηλεκτρικής Διέγερσης (Functional Electrical Stimulation) και άλλες σύγχρονες και εμπεριστατωμένες (Evidence – Based) πρακτικές παρέμβασης και θεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμμετοχή – εγγραφές:
Stark&Watson, Σπ. Μήλιου 18, Αγ. Δημήτριος, Τ.: +302109944403,
K:6972007483,email: info@starkandwatson.com, W: www.starkandwatson.com

health.in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024