
Τελευταίο αντίο στους τρεις χειριστές του ελικοπτέρου
Το ύστατο χαίρε λένε συγγενείς, φίλοι και στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού στους τρεις αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα με το ελικόπτερο στο Αιγαίο. Το Σάββατο θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του υποπλοιάρχου Αν.Τουλίτση, την Κυριακή του υποπλοιάρχου Κ.Πανανά και τη Δευτέρα του ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου.
Το ύστατο χαίρε λένε συγγενείς, φίλοι και στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού στους δύο από τους τρεις αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα με το ελικόπτερο στο Αιγαίο.
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η εξόδιος ακολουθία του υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση ΠΝ θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο, στις 15:30 στον Ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Μεταμόρφωση Αττικής,
Η εξόδιος ακολουθία του υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά ΠΝ θα τελεστεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στις 13:00 στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου και του ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου θα τελεστεί την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:00, στον Ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον.
«Από προχθές το αγόρι μου είναι αδελφός και γιος όλων των Ελλήνων» είπε νωρίτερα ο πατέρας του Κ.Πανανά, ταξίαρχος Παναγιώτης Πανανάς, μιλώντας στο Mega.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Άγιαξ
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στις Αχαρνές – 14 συλλήψεις
- ΠΑΟΚ – Βέστερλο 4-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο με «Ντέλια» και Καμαρά
- Χειροκίνητο ή αυτόματο; Τι αποκάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες για την επίδραση της οδήγησης στον εγκέφαλο
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)

