Η Subaru καλεί τους χρήστες του Facebook να μοιραστούν την “Subaru εμπειρία” τους
Μια διαφορετική καμπάνια ξεκίνησε η εισαγωγική εταιρεία των Subaru στην Ελλάδα, Πλειάδες Motors, μέσω της σελίδας της στο Facebook, Subaru Greece θέλοντας να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους έλληνες ιδιοκτήτες των ιαπωνικών μοντέλων, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αντοχή τους στο χρόνο.
Μια διαφορετική καμπάνια ξεκίνησε η εισαγωγική εταιρεία των Subaru στην Ελλάδα, Πλειάδες Motors, μέσω της σελίδας της στο Facebook, Subaru Greece θέλοντας να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους έλληνες ιδιοκτήτες των ιαπωνικών μοντέλων, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αντοχή τους στο χρόνο, με δεδομένο και ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 92% των παλαιότητας άνω των δέκα ετών, αυτοκινήτων Subaru που έχουν διατεθεί στην Ευρώπη, εξακολουθούν να κυκλοφορούν.
Με αυτό το σκεπτικό κάλεσε τους ιδιοκτήτες Subaru και φίλους της φίρμας στην Ελλάδα να υποβάλλουν στην επίσημη σελίδα της Subaru Greece στο Facebook, φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις εμπειρίες με Subaru αυτοκίνητα, με την υπόσχεση κάθε Παρασκευή να αναρτάται στην επίσημη σελίδα της φίρμας και μια διαφορετική φωτογραφία – εμπειρία ενός Subaru, όπως τη στέλνουν οι χρήστες.
Η ανταπόκριση, όπως σημειώνει η Subaru, είναι ήδη τεράστια και με αφορμή την απήχηση της καμπάνιας και το πλήθος περιεχομένου η Subaru αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μωσαϊκό εν είδει poster με όλες τις εικόνες που έχουν σταλεί από τους έλληνες ιδιοκτήτες Subaru, ευχαριστώντας τους έτσι για την μεγάλη συμμετοχή. Όπως επίσης επισημαίνει, η Subaru η συλλογή του περιεχομένου και η ανάρτησή τους στη σελίδα της στο Facebook θα συνεχιστεί.
auto.in.gr
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442