
Καταδίωξε κλέφτες έξω από τη Βουλή ο Γιώργος Αμυράς
Σκηνές Φαρ Ουέστ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αμυρά εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα. Ο βουλευτής του Ποταμιού βοήθησε στην καταδίωξη και σύλληψη δύο ατόμων που έκλεψαν βαλίτσα από ασιάτη τουρίστα.
Σκηνές Φαρ Ουέστ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αμυρά εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα. Ο βουλευτής του Ποταμιού βοήθησε στην καταδίωξη και σύλληψη δύο ατόμων που έκλεψαν βαλίτσα από ασιάτη τουρίστα.
Ο Γιώργος Αμυράς εξερχόμενος της Βουλής από την έξοδο της Λεωφόρου Αμαλίας είδε δύο άτομα να βγαίνουν τρέχοντας από λεωφορείο που είχε προορισμό το αεροδρόμιο, έχοντας κλέψει τη βαλίτσα από τον τουρίστα. Το θύμα της κλοπής πρόλαβε να βγει από το λεωφορείο και να τους κυνηγήσει, όπως αναφέρουν τα Νέα.
Το ίδιο έκανε και ο βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος κυνήγησε τους κλέφτες και κατάφερε να τους πάρει τη βαλίτσα. Ωστόσο οι δράστες ξέφυγαν κατηφορίζοντας την Ερμού.
Ο κ. Αμυράς, όμως, είχε ήδη ειδοποιήσει την Αστυνομία και δίνοντας την περιγραφή τους οι δύο κλέφτες τελικά συνελήφθησαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Ηγετικό στέλεχος του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ σκοτώνεται σε ισραηλινή επίθεση
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
- Γραφήματα, χάρτες και απειλές προς το Ιράν – Ο Τραμπ έτοιμος να «πατήσει πυρηνικό κουμπί» μέσω Truth Social
- Στενά του Ορμούζ: Γιατί τα φορτηγά είναι «λύση ανάγκης» για τις ναυτιλιακές
- Λιθουανία: Συνετρίβη drone στην πόλη Ουτένα – «Πιθανόν ουκρανικό» λένε οι αρχές
- Κύπρος: Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Λεμεσό – «Οι θυσίες τους δεν θα σβήσουν ποτέ»