
Επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ και προπονήθηκε ο Μπαρμπόσα
Ο Έλντερ Μπαρμπόσα προπονήθηκε σήμερα, Τετάρτη, κανονικά και οι πιθανότητες να συμμετάσχει στο ντέρμπι του Σαββάτου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αυξήθηκαν κατακόρυφα.
Ο Έλντερ Μπαρμπόσα προπονήθηκε σήμερα, Τετάρτη, κανονικά και οι πιθανότητες να συμμετάσχει στο ντέρμπι του Σαββάτου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αυξήθηκαν κατακόρυφα.
Αν συμβεί αυτό, ο Πορτογάλος άσος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε χρόνο ρεκόρ, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, στις 31 Ιανουαρίου στο ματς με την Ξάνθη.
Η ενδεχόμενη συμμετοχή του Μπαρμπόσα λύνει τα χέρια του Πογέτ, καθώς η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής την Κυριακή στο Περιστέρι, όπου η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη ήττα της για το 2016.
Έτσι, τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι του Σαββάτου αφορούν δύο αναπληρωματικούς: τον Αρη Σοϊλέδη και τον Μιγκέλ Κορδέρο που ακολούθησαν και σήμερα τα ειδικά προγράμματά τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια
- Λάμψη Μουζακίτη με μια ακόμα κορυφαία διάκριση
- «Γνήσια κακός άνθρωπος, χειρότερος και από τον Τζέφρι Έπσταϊν» – Πώς ο Μάικλ Τζάκσον τελικά νίκησε
- Nεολαία και (ψηφιακή) πολιτική: Δεν συγκινεί τα ελληνόπουλα η online συμμετοχή στα κοινά
- Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας και τον καθαρισμό οικοπέδων – Οι αλλαγές και τα πρόστιμα
- Κρήτη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στις φυλακές Αγυιάς Χανίων – Στο νοσοκομείο 7 άτομα από τους καπνούς

