
Συναγερμός από «ύποπτη» βαλίτσα στο κέντρο της Αθήνας
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία όταν περαστικός εντόπισε μια «ύποπτη» βαλίτσα, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στα γραφεία του ΣΕΒ, στη συμβολή της Λεωφόρου Αμαλίας με την Ξενοφώντος, στο κέντρο της Αθήνας. Όπως διαπιστώθηκε η βαλίτσα δεν περιείχε κάτι επικίνδυνο.
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης όταν περαστικός εντόπισε μια «ύποπτη» βαλίτσα, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στα γραφεία του ΣΕΒ, στη συμβολή της Λεωφόρου Αμαλίας με την Ξενοφώντος, στο κέντρο της Αθήνας.
Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και στο σημείο έφτασαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών οι οποίοι προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη. Όπως διαπιστώθηκε η βαλίτσα δεν περιείχε κάτι επικίνδυνο.
Λόγω του περιστατικού διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία στην Αμαλίας και στη Φιλελλήνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
- Έκτακτο επίδομα: Ποιοι δεν πληρώθηκαν και γιατί – Τι πρέπει να κάνουν
- Πετράλωνα: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι 5 συλληφθέντες για την κατάρρευση της πολυκατοικίας
