
Συγκέντρωση αλληλεγγύης της ΑΔΕΔΥ στους αγρότες την Παρασκευή
Την αλληλεγγύη της στους αγρότες που ετοιμάζονται να κατέβουν στην Αθήνα εκφράζει η ΑΔΕΔΥ η οποία καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης την Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος. «Παραμένουμε στην πλατεία Συντάγματος και το Σαββατοκύριακο, μαζί με τους αγρότες, διεκδικώντας να μην περάσει το σχέδιο νόμου – έκτρωμα για την Κοινωνική Ασφάλιση» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
Την αλληλεγγύη της στους αγρότες που ετοιμάζονται να κατέβουν στην Αθήνα εκφράζει η ΑΔΕΔΥ η οποία καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης την Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος.
«Παραμένουμε στην πλατεία Συντάγματος και το Σαββατοκύριακο, μαζί με τους αγρότες, διεκδικώντας να μην περάσει το σχέδιο νόμου – έκτρωμα για την Κοινωνική Ασφάλιση» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη των εργαζομένων στο Δημόσιο στον αγώνα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των αλιέων κόντρα στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στα νέα φορολογικά μέτρα.
«Οι αγρότες είναι από τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται βάναυσα από το τρίτο μνημόνιο και γενικότερα από τις πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Ο πρωτογενής τομέας που θα έπρεπε να είναι ο θεμέλιος λίθος της οικονομίας μας κινδυνεύει με εξαφάνιση. Εάν εφαρμοστούν τα προαπαιτούμενα του νέου μνημονίου δεν θα μπορέσει να επιβιώσει κανείς νέος αγρότης ή κτηνοτρόφος.
Την απάντηση σε αυτή τη πολιτική τη δίνουν για άλλη μια φορά οι εξουθενωμένοι αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς με τα αγωνιστικά μπλόκα στους δρόμους. Αντιστέκονται στη λαίλαπα των νέων μέτρων και δίνουν μάχη για να επιβιώσουν οι οικογένειές τους, για να υπάρχει αύριο πρωτογενής τομέας στη χώρα μας και να μη διαλυθεί η ύπαιθρος και η ελληνική περιφέρεια» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το ΒΗΜΑ έρχεται αυτή την Κυριακή με ένα συλλεκτικό τόμο για τον Ελληνικό Εμφύλιο
- «Έφυγε» ο Πορτορικανός θρύλος του μπάσκετ, Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ
- Marfin: 16 χρόνια από την τραγωδία – Συγγενείς και φίλοι αφήνουν λουλούδια για τα θύματα
- Η Βουλή υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο – Το bigbang, η Realpolitik και η ειρήνη
- Met Gala: Τα social media «σταυρώνουν» τον Χιου Τζάκμαν
- Βραβείο Πούλιτζερ στο Reuters για τα ρεπορτάζ που ξεμπρόστιασαν τη Meta

