Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Με τον κόσμο μας στο Περιστέρι, ή αναβολή», λένε στον ΠΑΟ

«Με τον κόσμο μας στο Περιστέρι, ή αναβολή», λένε στον ΠΑΟ

Την έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού προκάλεσε η ξαφνική απόφαση της ΠΑΕ Ατρόμητος να κλείσει το πέταλο των φιλοξενούμενων, δηλαδή, να μην δεχτεί να φιλοξενήσει οπαδούς άλλης ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν, έπειτα από το αιματηρό επεισόδιο στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ. Ωστόσο, οι «πράσινοι» ζητούν είτε να αλλάξει η απόφαση του μεγαλομετόχου της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργου Σπανού, στεκούμενοι στη συμφωνία για ανταλλαγή εισιτηρίων που υπήρχε από το πρώτο ματς της Λεωφόρου. Μάλιστα, στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, τονίζεται πως είτε θα ισχύσουν τα συμφωνηθέντα, είτε θα αναβληθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου! ΠΑΛΕΦΙΠ: «Μουτζαχεντίν διαιτητεύουν τον Παναθηναϊκό».

Την έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού προκάλεσε η ξαφνική απόφαση της ΠΑΕ Ατρόμητος να κλείσει το πέταλο των φιλοξενούμενων, δηλαδή, να μην δεχτεί να φιλοξενήσει οπαδούς άλλης ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν, έπειτα από το αιματηρό επεισόδιο στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» ζητούν είτε να αλλάξει η απόφαση του μεγαλομετόχου της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργου Σπανού, στεκούμενοι στη συμφωνία για ανταλλαγή εισιτηρίων που υπήρχε από το πρώτο ματς της Λεωφόρου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, τονίζεται πως είτε θα ισχύσουν τα συμφωνηθέντα, είτε θα αναβληθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Προς: ΕΠΕΙΓΟΝ

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αρ. Πρ : 121

Κοινοποίηση:

ΕΠΟ υπόψιν κ. Γαβριηλίδη, πρόεδρο επιτροπής Κυπέλλου
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Υπόψιν κ. Αρχηγού
2) ΓΑΔΑ, Υπόψιν κ. Γενικού

3) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Υπόψιν κ. Ταξίαρχου

2) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Κοντονή

Αθήνα, 09 Φεβρουαρίου 2016

Κύριοι,

Όπως ενημερωθήκαμε αίφνης σήμερα, η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ αποφάσισε μονομερώς και χωρίς προηγούμενη συνδιάσκεψη ή ενημέρωση των εμπλεκόμενων φορέων, να μην διαθέσει για τον αυριανό αγώνα τα 900 εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όπως είχε συμφωνηθεί στη μεταξύ μας σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε την 03/02/2016 στο δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, παρουσία των εκπροσώπων και των δύο ομάδων καθώς και της Αστυνομίας.

Έπειτα από τη σημερινή αιφνίδια αλλαγής στάσης της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κ. Σπανό και του ζήτησε να αναθεωρήσει την ανωτέρω αναίτια αλλαγή και στάσης και απόφασή του περί μη διάθεσης των συμφωνημένων εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Πιστεύουμε ότι η παραπάνω σπασμωδική απόφαση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και η μη επιτρεπόμενη προσέλευση φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στον αυριανό αγώνα κατά πάσα βεβαιότητα θα προκαλέσει το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Η επιμονή δε στη σημερινή απόφαση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ μας αναγκάζει να επισημάνουμε σε όλους τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς ότι με βάση την εμπειρία προηγούμενων τέτοιων περιπτώσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που βεβαίως είναι συγγνωστό τόσο στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ όσο και στην Ελληνική Αστυνομία λόγω της

εμπειρίας όλων στο χώρο του αθλητισμού, η μη διάθεση, και μάλιστα συμφωνημένων ήδη εισιτηρίων, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή διακινδύνευση στην ομαλή διεξαγωγή του αυριανού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων μας!

Υπογραμμίζεται δε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έπραξε όλα τα δέοντα τόσο από θεσμική όσο και από διοικητική άποψη προκειμένου να αποφευχθεί η με καθ’ οιονδήποτε τρόπο διακινδύνευση της ομαλής διεξαγωγής του αυριανού αγώνα. Ως εκ τούτου, κατά δίκαιη κρίση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα μπορεί να ευθύνεται για το απευκταίο ενδεχόμενο τέλεσης επεισοδίων από φιλάθλους-οπαδούς που αύριο θα προσέλθουν στο γήπεδο με την βεβαιότητα ότι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, όπως μέχρι σήμερα γνώριζαν, αλλά τελικά τους απαγορευθεί η είσοδος με αποκλειστική ευθύνη της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Επομένως για οιοδήποτε έκτροπο τυχόν σημειωθεί αποκλειστική ευθύνη θα φέρει μόνον η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και η Ελληνική Αστυνομία και όχι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διαμαρτύρεται με κάθε διαθέσιμο νόμιμο μέσο και τρόπο!

Σε κάθε δε περίπτωση επισημαίνεται ότι θα απαιτηθεί η πρόσθετη ασφαλής προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση τόσο της ομάδας όσο και των παραγόντων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο γήπεδο του Περιστερίου.

Επειδή προς επίρρωση των ανωτέρω κατά τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν σημειωθεί επανειλημμένα έκτροπα σε διάφορα γήπεδα της χώρας, και η μόνη ομάδα που τιμωρήθηκε σκληρά, εκτός των άλλων με το κλείσιμο της θύρας 13, είναι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ,

Κατόπιν αυτών ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ να ανακαλέσει την ανωτέρω σημερινή της αιφνιδιαστική απόφαση περί μη διάθεσης των συμφωνηθέντων εισιτηρίων, ΑΛΛΩΣ με απόφαση της ΕΠΟ και τη σύμφωνη γνώμη των λοιπών αρμόδιων εμπλεκόμενων φορέων, να αποφασισθεί η αναβολή του αυριανού αγώνα λόγω της αυξημένης πιθανότητας τέλεσης επεισοδίων!

Για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

‘Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ».


ΠΑΛΕΦΙΠ: «Μουτζαχεντίν διαιτητεύουν τον Παναθηναϊκό»

Σκληρή ανακοίνωση κατά της τετράδας, που θα διαιτητεύσει τον αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, εξέδωσε η ΠΑΛΕΦΙΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΛΕΦΙΠ, η οποία περιλαμβάνει αιχμές και για τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

«Μήτσιος, Τάτσης, Μερκενίδης, Παπαπέτρου. Μία τετράδα «μουτζαχεντίν» του ποδοσφαιρικού συστήματος έχει επιλεγεί να διαιτητεύσει τον αυριανό κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μήτσιος: Δεν είδε ποτέ φωτοβολίδες να πέφτουν στον αγώνα Βέροιας – Ολυμπιακού…

Τάτσης: Κραύγαζε υστερικά στα αποδυτήρια να μην αρχίσει ο αγώνας Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη Λεωφόρο…

Να τους καμαρώνει η ΕΠΟ, να τους χαίρεται το σύστημα. Ο υπουργός κ. Κοντονής έχει άποψη για όλα αυτά ή ασχολείται μόνο με ανακοινώσεις;».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024