
Συνελήφθη στη Βούλα ο καταζητούμενος «Τσάκι Τσαν»
Ανεκτέλεστη απόφαση με ποινή κάθειρξης 38 ετών εκκρεμούσε σε βάρος 51χρονου που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στη Βούλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τον επονομαζόμενο και ως «Τσάκι Τσαν», αρχηγό των ομάδων εκβιαστών του Περιστερίου που εξαρθρώθηκαν το 2008.
Ανεκτέλεστη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ποινή κάθειρξης 38 ετών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ εκκρεμούσε σε βάρος 51χρονου που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στη Βούλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τον επονομαζόμενο και ως «Τσάκι Τσαν», αρχηγό των ομάδων εκβιαστών του Περιστερίου που εξαρθρώθηκαν το 2008.
Έχει καταδικαστεί για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής oργάνωσης, εκβίαση κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, πώληση πυρομαχικών και κατοχή όπλων και πυρομαχικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και Κέντρα Ημέρας στη Θεσσαλία
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ κατέλαβε σκάφος που κατευθύνεται στη Γάζα
- Η χειρονομία του Λιονέλ Μέσι προς τους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι που σχολιάστηκε (vid)
- Χανιά: Σύλληψη 47χρονου μετά από καταγγελία για κακοποίηση του 16χρονου ΑμεΑ γιου του
- Η Κάιλι Μινόγκ για τον έρωτα που της έκανε την καρδιά κομμάτια
- ΠΟΥ: Με το βλέμμα σε χανταϊό και Έμπολα ξεκινά η συνέλευση του Οργανισμού

