
Κινητοποίηση «ενάντια στο φράχτη της Ειδομένης»
Κινητοποίηση «ενάντια στο φράχτη της Ειδομένης και στην Ευρώπη-φρούριο» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Ειδομένη, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ημέρας δράσεων ενάντια στα σύνορα.
Κινητοποίηση «ενάντια στο φράχτη της Ειδομένης και στην Ευρώπη-φρούριο» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Ειδομένη, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ημέρας δράσεων ενάντια στα σύνορα.
Την κινητοποίηση οργάνωσε το Συντονιστικό ενάντια στο φράχτη του Έβρου, μέλη του οποίου έφτασαν στην περιοχή με λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα.
Κρατώντας πανό που έγραφε «Ενάντια στην Ευρώπη-φρούριο να γκρεμίσουμε σύνορα και φράχτες», οι διαδηλωτές έφτασαν μέχρι τη γέφυρα του Αξιού (κοντά στον καταυλισμό προσωρινής διαμονής προσφύγων της Ειδομένης), όπου η Αστυνομία δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν.
Λίγη ώρα αργότερα και αφού έμειναν στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα, οι διαδηλωτές αποχώρησαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ατλάντα στο… πόδι για την Αργεντινή: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία (vid)
- Ζάκυνθος: Αναχώρησε από το νησί το F-16 που είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο
- Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια για τη φωτιά στα Βασιλικά
- Υποκλοπές: μια ευκαιρία να σωθεί η χαμένη τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης
- H Κάρα Ντελεβίν στο Playboy – «Οι άνθρωποι θα πουν ότι η μουσική μου είναι κακή χωρίς καν να την ακούσουν»
- ISOMAT: Το όραμα που διαμόρφωσε μια νέα αγορά στην Ελλάδα και εξελίχθηκε σε έναν σύγχρονο διεθνή Όμιλο

