
Πορεία 2.500 ενστόλων στο κέντρο της Αθήνας
Την αντίθεσή τους στο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, εξέφρασαν περίπου 2.500 αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί από όλη την Ελλάδα, σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της Παρασκευής.
Την αντίθεσή τους στο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, εξέφρασαν περίπου 2.500 αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί από όλη την Ελλάδα, σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της Παρασκευής.
Η πορεία από την Παλαιά Βουλή στο Σύνταγμα και τα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε λίγοι μετά τις 7 μ.μ. Όλοι οι δρόμοι είναι πλέον ανοικτοί στην κυκλοφορία.
Κεντρικό σύνθημα των ενστόλων ήταν «αγώνας ζωής και αξιοπρέπειας για το λαό», ενώ σε διάφορα πανό που είχαν αναρτήσει σημείωναν μεταξύ άλλων «σώζουμε ζωές, μην πνίγετε τις δικές μας», «προστατεύστε αυτούς που σας προστατεύουν», «όχι στις περικοπές δεν αντέχουμε άλλο».
Οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, ζητούν παράλληλα από την κυβέρνηση να μην προωθήσει τις νέες ρυθμίσεις για το συνταξιοδοτικό, αλλά και να αναγνωρισθεί η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματός τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Σαρ «εκτέλεσε» τον Κουρτουά για το 2-0 της Σενεγάλης (vids)
- ΕΛΑΣ: Ο γραμματέας της ΝΔ επιλέγει τον διχασμό και την εμφυλιοπολεμικη ρητορική, δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο της αθλιότητας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ηχηρή παραίτηση επιφανούς Έλληνα της ομογένειας από τη ΝΔ με αιχμές προς την κυβέρνηση
- Ο Ντιαρά πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 1-0 για τη Σενεγάλη (vid)

