Μια ακόμα έκδοση με περισσότερη πρακτικότητα πρόκειται να αποκτήσει η νέα, δεύτερη γενιά της Panamera η οποία στην τετράθυρη εκδοχή της αναμένεται να συστηθεί από την προσεχή έκθεση της Γενεύης την 1η Μαρτίου.

Η νέα έκδοση θα συνδυάσει τις σχεδιαστικές προδιαγραφές που την καθιέρωσαν με μια νέα διαφορετική αισθητική προσέγγιση στο πίσω τμήμα όπου ξεχωρίζει μια hatchback θύρα αποσκευών και η οποία θα της εξασφαλίσει μια θέση μεταξύ των εκκεντρικών Shooting Brake εκδόσεων.

Το αντίστοιχο δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε μαζί με την τετραθυρη έκδοση της Panamera, εκτός από την προφανή διαφοροποίηση της σχεδίασης στο πίσω τμήμα, την θύρα αποσκευών και την τρίτη κολώνα διαθέτει προφανώς και μεγαλύτερο μήκος το οποίο και θα συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της χωρητικότητας του πορτ μπαγκάζ.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές της νέας έκδοσης αναμένεται να είναι κοινές με την τετράθυρη Panamera η οποία θα έχει ως αφετηρία μια νέα ελαφρύτερη και σύμφωνα με πληροφορίες θα επωφεληθεί από μια σειρά νέων και βελτιωμένων κινητήρων.

AUTOMEDIA