Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X2 2017: Μικρογραφώντας τον coupe SUV δυναμισμό

BMW X2 2017: Μικρογραφώντας τον coupe SUV δυναμισμό

Το μικρότερο coupe SUV της BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης προκειμένου να αποτελέσει το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό δείγμα του είδους του.

Συνεχίζοντας την νεοσύστατη παράδοση που δημιούργησε στην κατηγορία των coupe SUV, η BMW ετοιμάζει μια νέα αντίστοιχη προσθήκη με τα διακριτικά X2 η οποία θα αποτελέσει το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό δείγμα του είδους του.

Με αφετηρία την εμπροσθοκίνητη πλατφόρμα της Σειράς 2 Active Tourer και της νέας X1 και μηχανικά μέρη ήδη γνωστών προτάσεων, η Χ2 με όχημα το σχεδιασμό της, θα προβάλλει μια δυναμική και σπορ εναλλακτική, ακριβώς στην ίδια λογική των X4 και Χ6.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, αρχικά η X2 θα διατεθεί σε τετρακύλινδρες εκδόσεις βενζίνης και diesel χωρητικότητας 2,0 λίτρων, επιχειρώντας να τονίσει με την ισχύ των TwinPower Turbo κινητήρων τη διαφορετικότητα του προσανατολισμού της.

Τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσουν το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης xDrive όπως και το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων.

Σε δεύτερο χρόνο την γκάμα θα συμπληρώσουν οι τρικύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρou, οι οποίες θα δώσουν ζωή στις πιο προσιτές εκδόσεις του αυτοκινήτου, κοινό χαρακτηριστικό των οποίων θα είναι η μετάδοση της κίνησης στους μπροστινούς τροχούς.

Για την κορυφή της γκάμας, η BMW φέρεται να εξελίσσει μια εξακύλινδρη έκδοση που θα φέρει την υπογραφή του M Division και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την GLA 45 AMG και το Audi RS Q3.

AUTOMEDIA

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024