Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Στο φως υπόθεση πορνογραφίας σε βάρος 17χρονης

Στα ίχνη 16χρονου που εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας σε βάρος 17χρονης έφτασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που σχημάτισε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος του. Προηγήθηκε καταγγελία από τον πατέρα του κοριτσιού, σύμφωνα με την οποία υπέπεσε στην αντίληψή του διαδικτυακή συνομιλία σεξουαλικού περιεχομένου μεταξύ της κόρης του και χρήστη άλλου προφίλ γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Στα ίχνη 16χρονου που εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας σε βάρος 17χρονης έφτασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που σχημάτισε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος του.

Προηγήθηκε καταγγελία από τον πατέρα 17χρονης, σύμφωνα με την οποία το καλοκαίρι του 2015 υπέπεσε στην αντίληψή του διαδικτυακή συνομιλία σεξουαλικού περιεχομένου, μεταξύ της κόρης του, η οποία διατηρεί προφίλ σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, και χρήστη άλλου προφίλ της ιστοσελίδας.

Ο πατέρας ενημέρωσε τη σύζυγό του, η οποία εντόπισε το προφίλ του διαχειριστή με τον οποίο συνομιλούσε η ανήλικη κόρη τους.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, ο διαχειριστής του συγκεκριμένου προφίλ ζητούσε με επιμονή και τελικά έπεισε την ανήλικη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, που διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Σε αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα, ταυτοποιήθηκε πλήθος ηλεκτρονικών ιχνών σε σύνδεση Διαδικτύου που αντιστοιχούσε στο σπίτι του 16χρονου σε περιοχή της Αττικής.

Την Πέμπτη, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στα ψηφιακά μέσα που κατείχε και διαχειριζόταν, επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του και διαπιστώθηκε η διαχείριση του επίμαχου προφίλ με το όνομά του στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατασχέθηκε ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, που θα σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024