Εκτός αγώνων με Πανιώνιο (την Τετάρτη) και το Σάββατο με τον Ατρόμητο θα μείνει και ο μέσος του ΠΑΟΚ, Χάρης Χαρίσης, που διαπιστώθηκε πως έχει μια επιφανειακή θλάση στον αριστερό δικέφαλο σε διαφορετικό όμως σημείο από πρόσφατους τραυματισμούς του και με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη μεθαύριο θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί επακριβώς πόσο καιρό θα μείνει έξω.

Από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας κρίθηκε αναγκαίο να γίνει προσεκτική διαχείριση του τραύματος του να ακολουθήσει ειδική πρόγραμμα εκγύμνασης και να μείνει εκτός ομάδας στα δυο προσεχή παιχνίδια μέχρι νεωτέρας.

Αυτό σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς των Βίτορ και Κίτσιου και σε συνάρτηση με την απουσία του τιμωρημένου Μπερμπάτοφ δημιουργεί ένα σχετικό πρόβλημα στον Ιγκόρ Τούντορ, που θα αναγκαστεί να κάνει αρκετές αλλαγές στον αρχικό σχεδιασμό της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι, προς τον Πανιώνιο με πιθανότητα επιστροφής του Σκόνδρα στο δεξί άκρο της άμυνας και του Μαλεζά στο κέντρο αυτής.

Στην Κοπεγχάγη ο Ολσεν

Το δανεισμό του Ρόμπιν Ολσεν στην Κοπεγχάγη γνωστοποίησε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο» κατέληξαν σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της δανικής ομάδας για την παραχώρηση του Σουηδού τερματοφύλακα, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει ουσιαστικά ποτέ την εμπιστοσύνη του Ιγκορ Τούντορ στους «ασπρόμαυρους», για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Ολσεν, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2019, ταξίδεψε σήμερα για τη Δανία για να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με το σύλλογο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ