Κύριε πρωθυπουργέ , η αριστερά είναι αλλού: στις δυνάμεις που συνεχίζουν να παλεύουν για την ανατροπή» δήλωσε την Κυριακή ο Αλέκος Καλύβης, εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Κύριε πρωθυπουργέ , η αριστερά είναι αλλού: στις δυνάμεις που συνεχίζουν να παλεύουν για την ανατροπή» δήλωσε την Κυριακή ο Αλέκος Καλύβης, εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
«Η σημερινή πραγματικότητα στη χώρα μας είναι τραγική για το λαό και δεν αλλάζει με ομιλίες εξωραϊσμού που ψευδεπίγραφα χαρακτηρίζουν ως μάχες την συνθηκολόγηση, την υποταγή και την εφαρμογή των μνημονίων» συνεχίζει η ανακοίνωση.
»Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε με βροντώδη τρόπο τις προσδοκίες ενός λαού και εγκατέλειψε το πρόγραμμα την πολιτική και τις αρχές της. Παραχάραξε το νόημα του δημοψηφίσματος τον Ιούλη και μετέτρεψε ένα ηρωικό “Όχι” σε ένα ταπεινωτικό “Ναι”. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει στρατόπεδο και εφαρμόζει δεξιά πολιτική.
»Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε η ίδια την αριστερή παρένθεση, διότι αυτό που υπάρχει ως κυβέρνηση σήμερα δεν είναι η αριστερά.
»Η αριστερά είναι αλλού.Μέσα στους αγώνες του λαού. Ανάμεσα στις δυνάμεις όπως η ΛΑΕ που επιμένουν στην Ανατροπή» καταλήγει ο κ. Καλύβης.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου