Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Half Note στα βήματα του Tangο – Κερδίστε προσκλήσεις

Το Half Note στα βήματα του Tangο – Κερδίστε προσκλήσεις

Οι διαχρονικές και γεμάτες πάθος μελωδίες του Τango φέρνουν άρωμα Αργεντινής στη μουσική σκηνή του Μετς, τις Πέμπτες 28 Ιανουαρίου και 4 Φεβρουαρίου. Ο σολίστ της χρωματικής φυσαρμόνικας Κώστας Βλαχόπουλος και ο Αργεντίνος κιθαρίστας και τραγουδιστής Herman Mayr θα μυήσουν το κοινό στη μαγεία του αυθεντικού Τango δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο ντουέτο που συνδυάζει μοναδικά το […]

Οι διαχρονικές και γεμάτες πάθος μελωδίες του Τango φέρνουν άρωμα Αργεντινής στη μουσική σκηνή του Μετς, τις Πέμπτες 28 Ιανουαρίου και 4 Φεβρουαρίου.

Ο σολίστ της χρωματικής φυσαρμόνικας Κώστας Βλαχόπουλος και ο Αργεντίνος κιθαρίστας και τραγουδιστής Herman Mayr θα μυήσουν το κοινό στη μαγεία του αυθεντικού Τango δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο ντουέτο που συνδυάζει μοναδικά το αργεντίνικο Τango με latin και blues αποχρώσεις.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Πέμπτης 28/01. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Επί σκηνής τους συνοδεύουν οι χορευτές Μαρία Θωμοπούλου και Άρης Χρυσοστομίδης, δημιουργώντας μια μουσικοχορευτική παράσταση που ξεχειλίζει από πάθος, εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις και αγαπημένα τραγούδια.

Πάρτε μια γεύση από τις πρόβες της παράστασης Pasión del Tango με τον Κώστα Βλαχόπουλο (χρωματική φυσαρμόνικα) και τον Herman Mayr (κιθάρα).

entertainment.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024