Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΕΤΑΔ: Εμπορική εκμετάλλευση χώρων Ολυμπιακού ακινήτου στο Γαλάτσι

ΕΤΑΔ: Εμπορική εκμετάλλευση χώρων Ολυμπιακού ακινήτου στο Γαλάτσι

Σύμβαση βραχυχρόνιας παραχώρησης χώρων του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλατσίου για τη διεξαγωγή γυρισμάτων τηλεοπτικού show υπέγραψε η ΕΤΑΔ ΑΕ με τηλεοπτικό σταθμό. Η εξέλιξη αυτή που θα εξασφαλίσει έσοδα κατέστη δυνατή μετά την αποκατάσταση της εγκατάστασης για τη φιλοξενία προσφύγων. Ένα Ολυμπιακό Ακίνητο που  παρέμεινε ανεκμετάλλευτο επί 11 χρόνια, επιβαρύνοντας την ΕΤΑΔ με έξοδα, μετά από σοβαρές προσπάθειες έχει μπει πλέον σε τροχιά αξιοποίησης, σημειώνει η εταιρεία.

Σύμβαση βραχυχρόνιας παραχώρησης χώρων του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλατσίου για τη διεξαγωγή γυρισμάτων τηλεοπτικού show υπέγραψε η ΕΤΑΔ ΑΕ με τηλεοπτικό σταθμό. Η εξέλιξη αυτή που θα εξασφαλίσει έσοδα κατέστη δυνατή μετά την αποκατάσταση της εγκατάστασης για τη φιλοξενία προσφύγων.

Ένα Ολυμπιακό Ακίνητο που επί της ουσίας παρέμεινε ανεκμετάλλευτο επί 11 χρόνια, επιβαρύνοντας την ΕΤΑΔ με έξοδα, μετά από σοβαρές προσπάθειες έχει μπει πλέον σε τροχιά αξιοποίησης, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση τον περασμένο Σεπτέμβριο η ΕΤΑΔ, κατάφερε να καταστήσει τους βοηθητικούς χώρους 2.500τμ στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, που παρέμενε εκτός χρήσης επί 11 χρόνια, εντός μόλις 48 ωρών, ικανό και κατάλληλο για την προσωρινή στέγαση προσφύγων.

Μετά την αποκατάσταση της εγκατάστασης, τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα και τις προσπάθειες της Εταιρίας, σήμερα η ΕΤΑΔ ΑΕ, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, υπέγραψε σύμβαση βραχυχρόνιας παραχώρησης χώρων του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλατσίου για τη διεξαγωγή γυρισμάτων και Live events του τηλεοπτικού show X-factor, που θα προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ένα Ολυμπιακό Ακίνητο που επί της ουσίας παρέμεινε ανεκμετάλλευτο επί 11 χρόνια, επιβαρύνοντας την εταιρεία με έξοδα φύλαξης, συντήρησης και επίβλεψης και που μέχρι πρόσφατα παρουσίαζε εικόνα εγκατάλειψης, η οποία απέτρεπε κάθε είδους εκμετάλλευση, μετά από σοβαρές προσπάθειες της νέας Διοίκησης της ΕΤΑΔ ΑΕ, έχει μπει πλέον σε τροχιά αξιοποίησης, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024