
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βελλίδη ο ΠΑΟΚ
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επισήμως ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον «δικέφαλο του Βορρά» με το συμβόλαιο του να έχει ισχύ για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επισήμως ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον «δικέφαλο του Βορρά» με το συμβόλαιο του να έχει ισχύ για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.
Ο Καστοριανός γκολκίπερ αναμένεται συνολικά να λάβει το ποσό των 450 χιλιάδων ευρώ, 100 από αυτά μέχρι το καλοκαίρι.
Ο παίκτης θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του Ιγκορ Τούντορ, ακόμα και για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση της ομάδας: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη που θα φορά τη φανέλα του συλλόγου για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δήλωσε στο paokfc.gr: «Έγινε αυτό που ήθελα, να έρθω σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να καθιερωθώ και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με όλες μου τις δυνάμεις.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που με προσέγγισαν και ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις της μεταγραφής δείχνοντας ότι με πιστεύουν ως ποδοσφαιριστή και με σέβονται ως άνθρωπο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης του λεωφορείου με το τρόλεϊ στην Πανεπιστημίου
- Σε «χρυσωρυχείο» μετατρέπει τις αναρτήσεις της η Trump Media
- Ο Γιαμπουσέλε από το «T-Center»: «Διαφορετικά χρώματα, ίδια νοοτροπία» (pic)
- Εντυπωσιακά αρχαιολογικά ευρήματα στη Λιβύη ρίχνουν φως στην αρχαία Απολλωνία
- Μαρφίν: Νέα ντοκουμέντα από τη στιγμή της φονικής εμπρηστικής επίθεσης με τους τρεις νεκρούς
- «Προφορική συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Σαλάχ»



