Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜΙΝΙ Countryman 2017: Στην -ακόμα πιο- περιπετειώδη πλευρά της ΜΙΝΙ

ΜΙΝΙ Countryman 2017: Στην -ακόμα πιο- περιπετειώδη πλευρά της ΜΙΝΙ

Μεγαλύτερες διαστάσεις, πιο off-road styling και μία επιπλέον, πιο περιπετειώδης έκδοση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δεύτερης γενιάς του Countryman που συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης με φόντο το χιονισμένο ευρωπαϊκό βορρά

Η νέα, δεύτερη κατά σειρά, γενιά του MINI Countryman κάνει ένα ακόμα πέρασμα από το κλείστρο του φωτογραφικού φακού δίνοντας μια ευκαιρία παρατήρησής των μεγαλύτερων διαστάσεών της και ενός πιο off-road styling που θα κληθεί να στοιχειοθέτηση το χαρακτήρα ενός «αυθεντικού SUV» όπως επιθυμεί να λανσάρει τη νέα γενιά του, η ΜΙΝΙ.

Ενδεικτικό της προσπάθειας προς αυτήν την κατεύθυνση εκτός από τις αντίστοιχες σχεδιαστικές παρεμβάσεις, είναι ότι η ΜΙΝΙ σχεδιάζει να προσθέσει στην γκάμα εκδόσεων μια νέα με ακόμα πιο «επιθετικό» styling, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και περισσότερες off-road ικανότητες.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, όπως και τα υπόλοιπα «νέας γενιάς» MINI έτσι και το Countryman θα έχει ως αφετηρία την εμπροσθοκίνητη πλατφόρμα UKL με τις βασικές εκδόσεις να είναι δικίνητες και την τετρακίνηση να διατίθεται ως προαιρετική επιλογή.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, το Countryman θα εξοπλίζεται με τους γνώριμους τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που μας συστήθηκαν με τον ΜΙΝΙ Ηatchback, ενώ σύμφωνα με τις νέες συνήθειες της φίρμας, μαζί με τις «απλές» εκδόσεις του θα είναι διαθέσιμη εξαρχής και η S. Επίσης δεν αποκλείεται σε δεύτερο χρόνο να προστεθεί και μια plug-in υβριδική έκδοση, «κληρονομιά» από την «μαμά» BMW και τις αντίστοιχες εκδόσεις μοντέλων της.

Σε δεύτερο χρόνο την γκάμα θα συμπληρώσει και η JCW έκδοση η οποία θα επωφεληθεί από τον τετρακύλινδρο turbo δίλιτρο κινητήρα της ΜΙΝΙ με απόδοση 231 ίππους και ό,τι άλλο συνεπάγονται τα διακριτικά της πανίσχυρης έκδοσης.

Στο ίδιο πλαίσιο το εσωτερικό του Countryman αναμένεται να ακολουθήσει τη σχεδιαστική κατεύθυνση της νέας γενιάς Hatchback και Clubman προσαρμοσμένο, βέβαια, στις αισθητική ενός «αυθεντικού SUV».

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024