Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 22 - 24 Ιανουαρίου το 25ο συνέδριο των Φυσικοθεραπευτών

Στις 22 – 24 Ιανουαρίου το 25ο συνέδριο των Φυσικοθεραπευτών

Στις 22 - 24 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το 25ο ετήσιο συνέδριό του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, με θέμα και κυρίαρχο μήνυμα «Αξιολογείν-επιλέγειν-εκτελείν: κλινική συλλογιστική και λήψη απόφασης».

Στις 22 – 24 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το 25ο ετήσιο συνέδριό του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, με θέμα και κυρίαρχο μήνυμα «Αξιολογείν-επιλέγειν-εκτελείν: κλινική συλλογιστική και λήψη απόφασης».

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2 και Βα-σιλίσσης Σοφίας, Ιλίσια, Αθήνα).

Στόχος του συνεδρίου είναι να καταδειχθεί ότι η αξιολόγηση και ο κλινικός συλλογισμός απο-τελούν μία διαρκή διαδικασία, καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος αποκατάστασης του ασθενή, καθώς η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του θα τροποποιήσει και θα προσαρμόσει την προσφερόμενη μορφή θεραπείας, προκειμένου να φθάσουμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα: την ταχύτερη αποκατάσταση του ασθενή.

Γρηγορότερη επάνοδος του ασθενή στα καθήκοντά του σημαίνει πολλαπλά κέρδη για τον ίδιο, αλλά και για τη κοινωνία, και την Εθνική Οικονομία: λιγότερες χαμένες εργατοώρες, περισσότερη παραγωγή, καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα συνολικά.

Στα πλαίσια του συνεδρίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, τo Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, ώρα 12:00 – 13:15, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, την οποία θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη με θέμα«Η κοινωνία λέει την άποψή της για την Φυσικοθεραπεία».

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, ο πρώην μπασκετμπολίστας Βασίλης Κικίλιας, καθώς και πρώην ασθενείς, προκειμένου να περιγράψουν την εμπειρία τους και τα οφέλη της φυσικοθεραπείας.

health.in.gr

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024